INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRAJ

UEFA l-a delegat pe Sebastian Colțescu în preliminariile Ligii Campionilor. Cine arbitrează debutul CFR-ului în Champions

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 18:53 / Actualizat vineri, 14 august 2020 19:13

După meciul 300 în prima ligă din România și o finală reușită de Cupa României, Sebastian Colțescu a primit și o delegare europeană din partea UEFA. În turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Arbitrul de 43 de ani din Craiova va conduce confruntarea dintre Ararat Armenia și Omonia Nicosia. Acesta va fi ajutat de Radu Ghinguleac și Vladimir Urzică, în timp ce al patrulea oficial va fi Radu Petrescu. Observatorul "centralului" doljean va fi Andrejs Sipailo din Letonia.

Colțescu a devenit arbitru în 1996, a promovat în Liga 1 după 3 ani, iar primul meci oficial în primul eșalon l-a primit în urmă cu 15 ani, pe 28 noiembrie 2003, partida dintre Oțelul Galați și Gloria Bistrița, 1-0.

De ocupație inginer, absolvent al Facultății de Electromagnetică, Colțescu a jucat fotbal înainte să devină "central". La Electroputere Craiova, cu Dănciulescu și cu Claudiu Răducanu. Era mijlocaș la închidere, dar la 19 ani a devenit arbitru.

Brigadă din Luxemburg pentru CFR

UEFA a stabilit și cine arbitrează debutul european al campioanei în preliminariile Champions League. Vorbim de meciul dintre Floriana și CFR Cluj, dar și de o brigadă din Luxemburg, condusă la centru de Laurent Kopriwa, ajutat la cele două linii de Joaquim Da Silva și Claude Ries. Arbitrul de rezervă a fost delegat Jérémy Muller. CFR pe 19 august de la ora 22:00, pe pe Centenary Stadium.

Giovanni Becali: "La pușcărie am lucrat contabil la spălătorie și am impus reguli clare!"

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Lovitură de teatru: Ovidiu Hațegan aștepta semifinală sau finală de Europa League, dar UEFA l-a trimis acasă!

„Mă ațâța degeaba, dar ce mi-a propus azi e prea mult” » O actriță din Spania, dezvăluiri spectaculoase despre o aventură cu „cel mai frumos bărbat din La Liga”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
belane
belane  •  14 August 2020, 20:09

Un arbitru foarte slab !

1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 August 2020, 20:08

Ferească Sfântu' !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează