INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANCHETĂ

UEFA vrea anchetarea meciului Dinamo - Lazio: "Va fi analizat îndeaproape"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 17:13

Partida dintre preliminariile UEFA Champions League dintre Dinamo și Lazio, 1-3, a stîrnit interesul UEFA după ce au existat acuze de blat.

Karl Dhont, membru în Comisia de Etică și Disciplină a UEFA, a vorbit despre anchetarea acestui meci de către UEFA.

"Sînt extrem de interesant în investigarea meciului Dinamo - Lazio Roma. Pentru noi, meciul fiind organizat sub egida UEFA va fi analizat îndeaproape.

Meciul trebuie anchetat de autoritățile judiciare, pentru că UEFA și FRF nu au capacitatea legală pentru a ancheta. Din păcate este o situație foarte delicată, care afectează fotbalul românesc.

Trebuie să vă faceți timp să investigați și să vă asigurați că nu se fac greșeli. Nu uitați că este o problemă internațională, că sînt oameni implicați, așa cum s-a întîmplat în Moldova și Singapore", a declarat Dhont potrivit Mediafax.

"Nu puteam eu să fac blat, eu am fost martor la meci. Cine avea autoritate asupra jucătorilor putea face asta. Sînt convins că meciul cu Lazio a fost trîntit"  a declarat Cornel Dinu.

Partida retur, disputată pe fostul stadion Lia Manoliu, este cea care a trezit suspiciuni de blat. Dinamo a condus la pauză cu 1-0, dar a încasat uşor în partea secundă 3 goluri şi a pierdut calificarea (în tur fusese 1-1).

Totul a pornit de la o declarație făcută de Cristi Pulhac, în luna ianuarie. "Eu nu am să acuz pe nimeni niciodată, dar dacă a făcut cineva ceva la meciul ăla, fiecare va plăti în viaţă mai devreme sau mai tîrziu. Fie prin fotbal, fie prin altceva", a spus Pulhac pentru Prosport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
neuer1606
neuer1606  •  22 Aprilie 2015, 14:01

UEFA SI FIFA SUNT DOUA INSTITUTII MAFIOTE!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Aprilie 2015, 20:46
Postat de spivak pe 21 Aprilie 2015, 19:32

După 8 ani, prinde orbul, scoate-i ochii.

just. si oricum nu sunt multi nebuni mai nebuni decat nebunii care au aruncat piatra.

lenan
lenan  •  21 Aprilie 2015, 20:44
Postat de satyricon pe 21 Aprilie 2015, 20:12

:))))))))))))))))))) Asta e cea mai tare declaratie a ta!!! Tocmai tu spui asta??! :))))))))) mor de ras, nu-mi revin... ia mai gandeste-te la ce ai spus acum, in contextul atacurilor tale de ani de zile impotriva Stelei! Nu prea te da afara inteligenta din casa hAlpine!

el e cum bate vintu'...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close