INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

ULTIMA ORĂ UEFA a anunțat decizia în scandalul de la Barcelona - PSG!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 19:24

Slovenul Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a anunțat astăzi că nu îl va sancționa pe Deniz Aytekin, arbitrul turc care a condus partida dintre Barcelona și PSG din optimile Ligii Campionilor, încheiată 6-1 pentru catalani. 

"Nu-l vom suspenda pe acest arbitru, noi nu suspendăm arbitrii. Discutăm, însă nu se pune problema suspendării.

Este ca și cum ai da afară un jucător care a ratat un penalty. Dacă va rata prea multe penalty, atunci va rămâne pe bancă", a spus Ceferin, în cadrul unei conferințe de presă. 

Șefii lui PSG au înregistrat săptămâna trecută o plângere la UEFA, acuzând arbitrajul lui Aytekin din partida cu Barcelona, susținând că centralul a comis 15 greșeli evidente împotriva francezilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
10208153950308502
Florin Gligor  •  04 Aprilie 2017, 23:27

VAD CA NUMAI FANI DE AI REALULUI SCRIETI AICI ,INVIDIA E MARE,BARÇA A FACUT ISTORIE SI NU MAI PUTETI,LA CE MECI V-ATI UITAT FRATILOR,CUM ADICA NUMAI INTR -O PARTE A GRESIT ARBITRUL,AU FOST 2 HENTURI IN CAREUL PSG CE PUTEA FLUIERA PENALTI,SUAREZ IMPINS IN CAREU IN PRIMA REPRIZA ALT PENALTI,DECI CEL PUTIN 3 CE PUTEA SA FLUIERE ,A FOST O MANA A LUI MASCHERANO IN CAREDE SI ERA MANA DE SPRIJIN CARE PUTEA FI PENALTI,PENALTI LA DI MARIA CARE ORICUM TRASESE DEZASTRUOS PE LANGA CHIAR INAINTE CU O FRACTIUNE SA IL ATINGA MASCHERANO,6 GOLURI PERFECT VALABILE ,TOCMAI AM REVAZUL PE YOUTUBE DE CAEVA ORI RELUAREA ULTIMULUI PENALTI LA SUAREZ,DECI A FOST CONTACT ,,VRETI SA SPUNETI CA ARBITRUL STIA CA IN ULTIMELE 5 MINUTE SE VOR MARCA 3 GOLURI SAU CA IN ULTIMA FAZA GOLUL VICTORIEI, SAU PUR SI SIMPLU GOLUL LUI NEYMAR ERA PREVAZUT SA INTRE ACOLO DIN LOVITURA SIGURA MHAI FITI REALISTI ,AU FOST CATEVA GRESELI DAR PSG NU MERITA SA TREACA LA CUM AU JUCAT,DECI SA VORBIM CA A FOST ARBITRAJ DOAR IMPOTRIVA PUI PSG NU E CORECT,EXACT CUM MADRIDISTII SCOT EXEMPLU MEIUL CU CHELSEA DIN 2007 PARCA DAR IN UITA PE CEL DIN 2006 CAND CHELSEA ELIMINA BARCELONA CAND FAC 3 PENALTIURI CLARE SI ARBITRUL NU FLUIERA NIMIC, SUNT FAN BARSA SI STIU A ANUL ASTA NU VA LUA CL DAR DE OPTIMI MERITA SA TREACA SI A FACUT O ISTORIC.

robotzel
robotzel  •  22 Martie 2017, 21:33

cand ii aud pe cativa de pe aici ca "lasati arbitrul in pace pentru ca a gresit si el" mi se urca sangele la cap. a gresit doar intr-o singura directie. este absurd sa spui sau sa crezi ca este o greseala cand vine vorba de peste 10 greseli doar intr-o singura directie.

bufnila
bufnila  •  22 Martie 2017, 21:18
Postat de ultras. pe 22 Martie 2017, 21:01

Voi astia care credeti ca arbitrajul a fost intentionat si "la cerere" suferiti de scenarita cronica si nu intelegeti fotbalul. Omu' a gresit, a avut un meci foarte slab si Barcelona a avut castig de cauza.

exact, nu e primul care greseste la meci important in favoarea barcei. S-a mai intamplat si altora. Lasati omul in pace :)))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează