INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA, 21:00, PROTV, GSP.RO

Ultimele detalii dinaintea meciului Sparta Praga - Steaua » Duckadam: "Nu avem un lot valoros și de aceea presiunea nu e pe noi"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 18:58

Steaua va juca în această seară, de la ora 21:00, prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, contra Spartei Praga. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. (Vezi AICI detalii)

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, se află la Praga și a vorbit înainte de meci, oferind ultimele detalii din lotul echipei lui Reghecampf.

"Terenul de la Praga nu este foarte bun. S-a văzut și ieri, la antrenamente, că se rupe repede. Cred că e foarte bine că a plouat. Nu știu dacă Popa și Pintilii vor juca. Nu întreb care e echipa înainte de startul meciului. Eu cred că vor juca. La antrenamentul de ieri am văzut că s-au pregătit bine și erau într-o condiție bună. Mi-au părut ok.

Sperăm că nu vor fi accidentări. Nu avem un lot numeros și valoros și de aceea presiunea nu este foarte mare. Echipa este relaxată, iar jucătorii vor încerca să facă tot ce pot în acest meci. Poate e presiune pe antrenori și pe conducere.

Cred că echipa care va fi mai inteligentă se va califica. Echipele sunt de valori apropiate, suntem la început de sezon și echipele nu sunt încă în formă", a spus Duckadam la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
papa_poulette
papa_poulette  •  26 Iulie 2016, 19:59
Postat de grandetorito pe 26 Iulie 2016, 19:32

Cu alte cuvinte... "Atat putem! Nu ne cereti prea mult! Si EL e buna."

Cand iti propui putin, nu te alegi cu nimic.. cam asta a fost scenariul si anul trecut

papa_poulette
papa_poulette  •  26 Iulie 2016, 19:58

Hahahahahaahahaahahahahaaha :)))))))))))))))) Si becali il plateste pe *** asta de slugadam sa dea asemenea declaratii?? Pai mai ieftin iesea cu tudorel stoica, ii dadea bani de bautura si ala lauda echipa non-stop, cand era treaz :):)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  26 Iulie 2016, 19:32

Cu alte cuvinte... "Atat putem! Nu ne cereti prea mult! Si EL e buna."

Vezi toate comentariile (4)
Comentează