INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

Un fost stelist face praf doi jucători după remiza cu Partizan: "Muniru și Breeveld sînt doar niște rezerve"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 09:38

Steaua a terminat la egalitate prima manşă a turului III al preliminariilor UEFA Champions League, 1-1, cu Partizan.

Adi Matei, fost fundaş la Steaua, a vorbit despre problemele pe care le au roş-albaştrii.

"Problema Stelei este la mijlocaşii centrali. După părerea mea, Muniru şi Breeveld sînt soluţii de rezervă pentru Steaua, la acest nivel.

Mijlocaşii nu recuperează şi nici nu oferă pase bune pentru cei din faţă. Tahar, după ce a intrat, a dat doar pase scurte, de doi metri. La Steaua e nevoie de transferuri", a spus Adi Matei la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
vladutz13
vladutz13  •  30 Iulie 2015, 18:02

Daca erau buni la toate nu mai jucau in Romania.... dar nene, macar sa deposedeze, sa mature terenul cum faceau Bourceanu si Pintilii

stelist1986
stelist1986  •  30 Iulie 2015, 17:17
Postat de Flavius Gaiantu pe 30 Iulie 2015, 12:15

Din pacate, are dreptate. Este de departe cel mai slab ax central al Stelei de cand urmaresc eu fotbal. Nu pot sa inteleg ce vede Radoi la acesti jucatori. Meci de meci ei reprezinta o vulnerabilitate atat pe faza ofensiva cat si in defensiva.

Nu e vorba despre ce vede Radoi, astia-s jucatorii pe care-i are la dispozitie. Vad ca lumea refuza sa vada ca Steaua e o echipa in ruine care trebuie reconstruita. Si asta nu se poate fara bani seriosi. Da ce impresie are Becali, ca repede, repede va gasi jucatori ca Gardos , Chiriches, Bogdan Stancu, Tanase sau Rusescu, pe care sa-i vanda cu zeci de milioane? Astia au fost cativa, pe care i-a inventat Piturca, da s-au terminat.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Iulie 2015, 17:01

Adi Matei este un fost rapidist, a stat pe la Steaua cat marfarul in gara, nu are sens sa il bagam in seama *** care are un interes personal sa il injure pe ***. Are dreptate aici doar cu Breeveld, Muniru nu stiu inca ce poate....Si mai are dreptate si cand spune ca echipa actuala e cea mai slaba de dupa 1989. Sunt perfect de acord cu ce spune insa nu trebuie uitat si ca are un anume interes sa spuna treaba asta, pentru ca aproape la fiecare inceput de sezon a fost pe "la palat" sa se roage de *** sa il puna antrenor si de fiecare data a plecat cu un picior in............buzunarul de la spate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează