INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Un mare dinamovist face o plecăciune în faţa Stelei: "E singura din România care ne ţine la suprafaţă în Europa"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 16:50

Steaua se bate în această seară cu Ludogoreţ pentru un loc în grupele UEFA Champions League. Florin Răducioiu, fostul atacant al lui Dinamo, îi va susţine pe campionii României în această seară.
"Steaua va avea o misiune dificilă. Am citit că au un preşedinte foarte bogat, care investeşte mulţi bani. Îi doresc succes lui Costel Gâlcă, un prieten extraordinar. Are o mare şansă acum şi face o treabă foarte bună.

Îi doresc să se califice, chiar dacă îi va fi foarte greu. Eu sper să treacă de Ludogoreţ, pentru că e nevoie să fim din nou în grupe. Singura echipă care ne mai ţine la suprafaţă în Europa este Steaua", a spus Florin Răducioiu la DolceSport.

Meciul dintre Steaua şi Ludogoreţ va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
thedronius
thedronius  •  20 August 2014, 01:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bai fratilor, nu ii mai dati intruna cu coeficientul ala. Care e marea echipa care ar avea in felul asta sansa sa mearga in Europa pe locul ala in plus? Dinamo, Rapid, Otelul sunt in insolventa asa ca nu ajung acolo nici daca ar termina pe locul 1... Care sunt mah echipele alea? ASA? Pancu/rii? U Dej? :)))) Get real. Steaua ar trebui sa se gandeasca la un singur coeficient pe termen lung: al ei!

mihai231
mihai231  •  19 August 2014, 20:02
Postat de basexu pe 19 August 2014, 19:49

Ce tiltu de kk! Ce va mai place sa intaratati tifosii, lovi-v-ar strechea! Altfel, cinste lui Raducioiu, pe mine m-a incantat ca si fotbalist. Si bafta Stelei in seara asta!

pai de la rahatii de ziaristi pleaca tot....si atunci se mira ca suportriiX Y.......Z..fac minuni...sa ma pishz pe voi, rahaty de mancat MARO.-de voi pleaca tot...cine se pleaca in fata lu steaua, raducioiu?....nu cred ca a zis asa.....eu de as fi in ocul lui...as da in judecata....1.000.000 de euro as cere.....iara spui tampenii in titluri...1.000.000 de euro sa vedem ddaca mai vb asa pompos...ca ei poarta pompa sa fami ca "pompini...facetimi si mie un POMPINO, ziaristy de MERDA"...

basexu
basexu  •  19 August 2014, 19:49

Ce tiltu de kk! Ce va mai place sa intaratati tifosii, lovi-v-ar strechea! Altfel, cinste lui Raducioiu, pe mine m-a incantat ca si fotbalist. Si bafta Stelei in seara asta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează