INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 1-4

Un rival lui Juventus, mesaj dur: "Ați fost în vacanță la Cardiff"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 12:17

Radja Nainggolan, fotbalistul celor de la AS Roma, s-a bucurat de înfrângerea celor de la Juventus, 1-4 cu Real Madrid, în finala UEFA Champions League.

Mijlocașul belgian s-a filmat pe contul său de Instagram, imediat după finală, și a ironizat înfrângerea torinezilor, răspunzându-le fanilor care l-au insultat.

"Unii sunt în vacanță, alții fac excursii la Cardiff. Eu sunt în pat și am făcut acest video pentru că am fost insultat. Dată viitoare să tăceți!

Vorbitul înainte nu te duce nicăieri. Pot să dorm liniștit. Ei nu cred că vor face asta. Au fost mulți care m-au jignit", a spus Nainggolan, potrivit tuttomercatoweb.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  04 Iunie 2017, 14:45

Intr-un fel are dreptate. In repriza a 2-a mai ales dupa primirea celui de-al 2-lea gol, Juve a cazut definitiv. Allegri nu e antrenor. Nu te poti duce la o finala de UCL doar ca iei iar bataie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează