INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Un român sare în apărarea lui Benitez: "Nu el e de vină pentru ce se întîmplă la Real Madrid"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 21:29

Dan Petrescu a comentat situația în care se află Rafa Benitez la Real Madrid și a sărit în apărarea tehnicianului spaniol.

"Toată lumea îl critică pe Benitez. Eu nu cred că este el de vină pentru ceea ce se întîmplă la Real Madrid. A luat bătaie cu 4-0 de la Barcelona, dar a bătut Malmo cu 8-0, putea să fie 10-0. Tot vina lui Benitez e și pentru 8-0?

La meciul cu Barcelona putea să se și apere. Orice jucător și orice tactică ar fi folosit, tot Barcelona cîștiga. Barcelona e de pe altă planetă", a spus Dan Petrescu la Dolcesport.

Lui Benitez i se cere demisia de la cîrma lui Real Madrid din cauza faptului că echipa sa ocupă locul 3 în La Liga, la 4 puncte în spatele Barcelonei. De altfel, vocile care îi cer demisia spaniolului s-au înmulțit după ce Real a pierdut cu 0-4 în fața Barcelonei în campionat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihai231
mihai231  •  09 Decembrie 2015, 22:27

bursucule....rafa n-are valoare...mai ales de un club de prima mana cum este real.....nimik, este doar o parere personala:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează