INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Un stelist surprinde după eșecul cu City: "Sunt mândru de mine și de colegii mei!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 19:38

Sulley Muniru a publicat un mesaj pe o rețea de socializare după înfrângerea 0-5 cu Manchester City, în care le mulțumește celor care i-au transmis mesaje de susținere și spune că este mândru de echipa sa.

"Dacă vrei să fii cel mai bun, trebuie să joci împotriva celor mai buni. Mândru de mine și de colegii mei! Forza Steaua! Și mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Vom continua să muncim din greu pentru a vă face mândri. Vă iubim!", a scris Muniru pe pagina de Twitter.

 Steaua a fost învinsă categoric de Manchester City, scor 0-5, în prima manșă din play-off-ul Ligii Campionilor.  Este cel mai drastic eșec suferit de roș-albaștri pe teren propriu, în cupele europene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
valentinn10
valentinn10  •  19 August 2016, 09:05

CCE SUPERCUPA EUROPEI, MAI VREI ?, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  19 August 2016, 07:49

Băiatu' ăsta nu știe ce vorbește... a rămas ca boxerii după ce au fost făcuți ko: nu mai știu pe ce lume sunt!

samertx
samertx  •  19 August 2016, 01:28

:)), :)) !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează