INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN

Unul dintre oamenii de bază de la Plzen trage un semnal de alarmă: "Trebuie să fim atenți în fața unui asemenea adversar"

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 18:55

Mijlocașul Daniel Kolar (31 de ani) a vorbit despre dubla cu FCSB din turul 3 preliminar al Champions League. Fotbalistul ceh se teme de vicecampioana României, despre care spune că are mulți fotbaliști de valoare. 

"Știm că Steaua a scos-o pe Sparta Praga. Chiar și dacă nu o scoteau pe Sparta Praga, tot timpul trebuie să fim atenți în fața unui adversar ca Steaua.

Într-adevăr echipele românești au succes în cupele europene peste cele din Cehia. Sperăm ca anul ăsta să se schimbe situația. În ultima vreme, este adevărat, ați fost mai buni.

Steaua are un lot mare, foarte bun, deci absențele nu ar fi foarte importante. Oricine ar juca ar avea valoare. Avem respect deosebit pentru Steaua, ca echipă.

Am urmărit Steaua și pe video-uri, știm că sunt câțiva jucători cu o calitate individuală foarte bună. Va fi dificil, asta este clar", a zis Kolar la conferința de presă.

FCSB - Viktoria Plzen este marți, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  25 Iulie 2017, 08:36

se tem de raidurile BUDHEST ilor siAHLI blegilor sunt letale

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close