INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE SPORT, GSP.RO

UPDATE FOTO + VIDEO FCSB - Sporting // Bătaie pe ultimele bilete la meciului anului » Mii de persoane au fost azi la cozi

FOTO: Andrei Crăițoiu +4   FOTO
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 09:11

Astăzi fanii FCSB și-au putut cumpăra ultimele tichete de la casele Arenei Naționale, pentru returul cu Sporting, de pe 23 august, de la 21:45. Mâine se vor deschide din nou, între orele 11 și 19.

update 15:00

S-au închis casele de bilete. Acestea se vor deschide mâine.

update 11:20

Fanii sunt nemulțumiți și scandează "Rușine, rușine"

update 11:00

S-au deschis casele de bilete

 

UPDATE 10:30

Cu 30 de minute înainte de începerea vânzării biletelor, aproape 3.000 de fani așteaptă să își cumpere tichete. Cozile se întind de la stadion până la Liceul Dimitrie Leonida.

 

Știrea inițială:

La ora 09:00, cu două ore înainte de deshiderea caselor de bilete, fanii steliști au venit în număr foarte mare la Arena Națională. și sunt cozi de peste 200 de persoane.

Astăzi de la 11:00 la 15:00 și mâine de la 11:00 la 19:00, casele de bilete de pe Bulevardul Basarabiei sunt deschise pentru cei care nu și-au cumpărat bilete online. Există tichete doar la inelul al III-lea al Arenei Naționale, prețul unui bilet variază între 30 şi 40 de lei, după locul ocupat în stadion, peluză sau tribună. Oficialii vicecampioanei au declarat că în funcție de ritmul vânzării biletelor, programul va fi prelungit și pentru zilele de marți și miercuri! Mai mult, bilete din alte categorii, inelele 1 și 2, vor mai fi disponibile doar în condițiile în care vor exista retururi de la vânzarea online a acestora!

"De o săptămână se lucrează la foc continuu pentru ca toți fanii echipei noastre să primească biletele în timp util! Duminică dimineață se vor scoate la vânzare ultimele 11.000 de tichete pentru meciul cu Sporting! Este un interes major pentru acest joc și ne dorim să jucăm cu casa închisă! Vor fi deschise mai multe case ca totul să meargă rapid", spun oficialii vicecampioanei.

Record de vânzări pe online

Și la firma care se ocupă de comercializarea biletelor este un du-te-vino continuu. Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazetă că este pentru prima oară în cei 6 ani de Arena Națională când online se vând peste 35.000 de bilete. "Nu s-a întâmplat niciodată asta! Este un record absolut. Am intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește trimiterea biletelor prin curier, totul e în grafic, nu există niciun fel de problemă". 

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă miercuri, 23 august, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și LookTV.

1,33este cota pe care bookmakerii au dat-o celor de la Sporting să treacă de Steaua și să se califice în grupe, steliștii au cota 3,35 pentru această performanță 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (141)
539861172854194
Traian Sarbu  •  21 August 2017, 21:08
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 20 August 2017, 14:59

Sunteti pe alta planeta! La Antena 3 a aratat 10-20 de persoane fara nici o coada!!?? gsp mare *** presa ce esti!! Ce caraghios joacă hoții ajutați de Deaconu!! Nenorocițilorfcsbuciști TOATĂ ROMÂNIA VREA SĂ PIERDEȚI cu Sporting! fcsb *** român !!!

Saracule, vezi ca jucam cu stadion plin / casa inchisa. Hai ca ne-ai facut sa radem, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pantokrator
pantokrator  •  20 August 2017, 18:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  20 August 2017, 18:08
Postat de samertx pe 20 August 2017, 16:27

Până mai acum 10 ani se făceau „ intervenții ” pe linia lui 41, la Gara de Nord, în Ștefan cel Mare, alea erau infracțiuni. Acum PCH îi a luat locul lui Josefini: Hocus pocus și-ți pui vestuța albă sau roșie, după caz. Se lucrează la nivel de inteligență peste media fecesebistă. Numai cei dotați intelectual recunosc că acea farsă va rămâne în topul ultras all time.

Ahaha. Faina descrierea unei infractiuni la nivel de alba neagra .

Vezi toate comentariile (141)
Comentează