INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA 0-1

Valeriu Argăseală anunţă noi transferuri: "Vom mai aduce ceva" » Ce spune despre înlocuitorul lui Mihai Pintilii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 23:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, consideră că o calificare în Champions League ar ajuta nu numai clubul, ci şi fotbalul românesc. Oficialul roş-albaştrilor a vorbit şi despre posibila aducere a lui Nicandro Breeveld de la Pandurii Tîrgu Jiu. 

"Ar fi necesar şi totodată şi util să ne calificăm, atît pentru noi, cît şi pentru fotbalul românesc. Contează extraordinar de mult, e o competiţie care ne-ar aduce foarte mulţi bani.

E benefică pentru orice club european, nu numai pentru Steaua. Deocamdată echipa s-a mişcat bine, însă în momentul în care vom accede în fazele competiţiei mai înalte, probabil vom mai aduce nişte jucători, asta dacă va fi necesar.

Nu e imposibil ca Breeveld să mai vină. Nici un jucător nu poate fi ţinut la nesfîrşit la un club dacă se ajunge la un preţ corect", a spus Argăseală la televiziunea sportro.

...despre meciul cu Rapid de sîmbătă: "S-a cam pierdut tradiţia cu Rapid, ei n-au mai fost în Liga 1, nu ştiu dacă pot să spun prea multe despre acest derby"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
icesoldier
icesoldier  •  17 Iulie 2014, 13:55
Postat de bogdany79 pe 17 Iulie 2014, 08:38

Acum intelege toata lumea de ce a plecat Reghe....Dupa ce a bagat in buzunarele ciobanului peste 25 de milioane de euro a cerut stabilitate, plata datoriilor la staf si jucatori, intarirea echipei si mariri salariale pentru staff. Reghe dorea dezvoltarea clubului, ciobanul doreste bunastare proprie. E timpul ca suporterii sa ia atitudine...nu mai putem tolera la infinit acest comportament!

Da, dar uite ca sunt multi prosti care l-au acuzat ca nu il interesa decat banul! Orice om pleaca cand vede ca se duce draq munca lui! Dc pleaca si pe mult mai multi bani, cu atat mai bine!

icesoldier
icesoldier  •  17 Iulie 2014, 13:54
Postat de ortega pe 17 Iulie 2014, 09:27

De la Jijitorul va fi singurul transfer ... horticultorul Gigi , însă doar peste vreo 3 anișori ... Până atunci , rămâneți cu oyle înpiedicate de acum ...

Lasa ca v-a iubit Copos in p0p0net de numai stiti de voi. T1ganool, tot t1gan! Va pompeaza in dos grija de altii! Asa slabi cum suntem la inceput de sezon, va trimitem in B, sa nu va mai intoarceti. Si vedeti cum il trimiteti pe Rada cosciug iar la TV, pentru interviuri sa imi crape retina...

blaustein
blaustein  •  17 Iulie 2014, 11:46

Decat sa vina Breeveld, mai bine nu vine nimeni pe postul ala. Daca era Paul Anton da, dar Breeveld...pffff...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează