INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE

Veste excelentă pentru fanii Stelei » Ce decizie au luat oficialii echipei dacă Gâlcă et comp. se vor califica în grupele Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 19:05

Steliştii vor trage tot mai tare pentru a merge în grupele Ligii Campionilor după anunţul făcut de Valeriu Argăseală.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că dacă roş-albaştrii vor ajunge în grupele celei mai importante competiţii intercluburi jucătorii vor fi recompensaţi pe măsură.

"Obiectivul este să ţinem toţi jucătorii dacă ajungem în grupele Ligii. Vom încerca să creştem contractele dacă ne calificăm, perspectivele vor fi altele pentru club şi vrem să renegociem înţelegerile cu anumiţi jucători. N-am vrea să mai plece cu orice preţ, numai dacă îşi doresc asta neapărat.

Tănase de exemplu are 5 ani la Steaua deja, e greu să îi spui să mai rămînă, cînd poate lua un milion în altă parte. Dacă vrea să plece, are ofertă bună pentru el şi pentru club, atunci vom discuta. Dar există şi posibilitatea să reanalizeze situaţia de aici şi să rămînă.

Nu va pleca doar de dragul de a lua bani pe el. Noi urmărim performanţa, vrem să avem un lot compact care să ducă o perioadă mai lungă de timp, nu să fie gaură dacă pleacă un jucător", a spus Argăseală la Look tv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
soriniz
soriniz  •  22 August 2014, 15:01

Hmmm. Sa ghicesc; vor organiza un concert de manele?

radu0078
radu0078  •  22 August 2014, 01:35
Postat de simptomulzero pe 22 August 2014, 00:31

"Tanase 4 clase" ?!...faci misto de omul ala (de acord cu tine ca nu prea-l duce tavanul) si tu ai 2 greseli imense "Daca asi fi..." era corect "Daca as fi.." si "la-si lasa sa plece" era "l-as lasa sa plece". De obicei las prostii in prostia lor, dar cand vad analfabeti facand misto de analfabetismul altora parca mi se face mila ...

Mai e una : inceperea cu litera mica a primului cuvant din propozitie . Ce-a facut e el e culmea ipocriziei. Trei greseli intr-un rand si jumatate . Hai sa ne mai dam romani . N-are ma-sa cratima.

vasilescugeo
vasilescugeo  •  22 August 2014, 01:29
Postat de joedoe pe 21 August 2014, 20:02

cat atidat pe lazar si matei ?becali a scos 1.6 milioane pt 50%....deci ,daca dai caru de bani ,te atepti si la calitate si la venituri din transfer....daca iei cevape gratis, ce vrei ?cata calitate poate avea?

Din pacate in ultima perioada incepe si steaua sa se axeze pe a doua varianta...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează