INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Veşti bune din Kazahstan » Aktobe, rezultat slab în faţa unei echipe care nu a mai cîştigat din luna mai

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 18:26

Adversara Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, FK Aktobe, a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu formaţia Irtîş Pavlodar, într-un meci din etapa a XXI-a a campionatului kazah. 

Irtîş Pavlodar a deschis scorul prin Dudşenko, în minutul 26, FK Aktobe reuşind egalarea prin Anderson Mineiro, în minutul 79.

Antrenorul rus al celor de la Aktobe, Vladimir Gazzaev, a folosit următoarea formulă de echipă: Sidelnikov - Kapadze, Arzumanian, Muldarov, Anderson Mineiro - Korobkin, Ţarikaiev, Hairulin - Zenkovici (Danilo Neco '58), Levin (Aimbetov '65), Tagibergen (Pizzelli '46).

În urma acestui rezultat, FK Aktobe a rămas lider în clasament, cu 40 de puncte, însă Almaty se poate apropia la un singur punct dacă învinge ultima clasată, Spartak Semey.

Rezultatul nu este unul bun pentru Aktobe, avînd în vedere că Oavkidar se află la al 8-lea meci consecutiv fără victorie, pierzînd 5 mecirui între acestea.

Prima manşă a meciului FK Aktobe - Steaua Bucureşti se va disputa miercuri, de la ora 18.00, în Kazahstan, returul fiind programat în 6 august, de la ora 20:30.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cristi966
cristi966  •  27 Iulie 2014, 13:15

Steaua va trece fara mari probleme de Aktobe.

tbone
tbone  •  27 Iulie 2014, 09:58

intr un fel tot e bine ca presa si multi oameni din fotbal nu desconsidera echipele adverse, la fel ca pe Stromgosdet aia, toti ziceau ca o sa fie greu ca nu stiu ce, si totusi i-am scos cu 3-0 la general scor de forfait...acum e randu astora, e bine ca jucatorii nu se vor delasa, si o sa trateze meciurile serios, cand toata lumea a laudat echipa asta, ca are bugete ca face ca drege....daca le-ar zice toti ca au meci usor , intra relaxati si sunt sanse mari sa o fure...asa cred ca ne calificam mai mult ca sigur si cu astia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează