INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECIZIE

Vești proaste pentru Ludogoreț » Ce a decis UEFA după apelul făcut de PSG în cazul Verratti

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 12:42

Prelungirile meciului de marţi din Champions League, dintre PSG şi Arsenal, scor 1-1, au adus câte un cartonaş roşu pentru fiecare combatantă.

Dacă eliminarea francezului Giroud a părut una logică, cea a lui Verratti a fost extrem de controversată. Jucătorul avea deja un cartonaș galben, când "centralul" i l-a arătat și pe al doilea, după o presupusă bruscare a lui Giroud, sancțiune contestată pe teren de jucător.

Oficialii celor de la PSG au făcut apel la UEFA împotriva deciziei pe care Viktor Kassai şi brigada sa au luat-o.

Ieri, forul fotbalistic internaţional a decis: Verrati este nevinovat, iar cartonaşul galben i-a fost atribuit adevăratului scandalagiu, Marquinhos. "Avusesem o intervenţie mai dură asupra lui Verratti, când dintr-o dată Marquinhos m-a împins din spate", declarase Olivier Giroud, omul implicat în incident, după meci.

Următoarea partidă a parizienilor în grupele Ligii Campionilor se va disputa pe data de 28 septembrie, împotriva echipei lui Moţi şi Keşeru, Ludogoreț.

Situaţia în grupa A din Liga Campionilor arată un echilibru perfect după prima etapă, atât PSG- Arsenal cât şi Basel-Ludogorets, terminându-se cu acelaşi rezultat: 1-1.
sursa: uefa.com

(Adrian Jitea)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează