INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 0-0

Vești proaste pentru Real Madrid » Detalii despre accidentarea lui Cristiano Ronaldo

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 11:08

Manchester City și Real Madrid au terminat la egalitate, 0-0, în manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo nu a jucat pentru formația spaniolă, acuzând probleme musculare, apărute după ce a jucat foarte multe meciuri în acest sezon.

RMN-ul făcut la Manchester a relevat o leziune la bicepsul femural, iar portughezul poate rata și meciul retur, care se va disputa săptămâna viitoare.

Marca scrie că dacă s-ar fi disputat acum finala, Cristiano Ronaldo ar fi riscat și ar fi jucat. Așa, fotbalistul a fost menajat.

Ronaldo s-a accidentat în finalul meciului cu Villarreal și a ratat și meciul din ultima etapă, cu Rayo Vallecano 3-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vlad007
vlad007  •  27 Aprilie 2016, 23:32

Desi Manchester City nu si-a depasit conditia pentru a invinge pe teren propriu si chiar elimina pe Real Madrid, jocurile calificarii inca nu sunt facute! Totul se va decide la Madrid pe stadionul Bernabeu. Nu se poate anticipa cu precizie: va decide forta ofensiva a madrilenilor sau City ii va surprinde pe contraatac? Deocamdata galacticii si-au atins scopul, poate nu integral pentru ca nu au inscris in deplasare. Cu Zidane pe banca tehnica, forta ofensiva a Realului este mai mare. Va conta cine va inscrie primul gol, dar ambele echipe au forta necesara ca sa recupereze si califice in finala. Per total, meciul tur a aratat ca Manchester City nu a luat un avantaj nici macar minim pe tabela de marcaj. Real Madrid este favorita sa castige meciul retur si implicit sa joace finala. Romeo Pellegrini vrea ca inainte de despartirea de City sa plece aureolat de calificarea in finala si poate chiar mai mult.

gabi31ro
gabi31ro  •  27 Aprilie 2016, 16:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează