INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MONACO - MANCHESTER CITY

VIDEO Atacantul-minune lăudat de Keșeru a lovit din nou în seara de Ligă: "Fantastic!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 22:36

Claudiu Keșeru a fost impresionat de ascensiunea lui Kylian Mbappe, după cum a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Atacantul de numai 18 ani a marcat și în această seară în poarta lui Manchester City, primul gol al celor de la Monaco în partida retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor (vezi AICI execuția lui Mbappe).

"Monaco are un centru de formare excelent, din care scoate mereu jucători buni. L-am văzut pe Mbappe în ultima vreme. Fantastic! Și are doar 18 ani!

În anii trecuți încercau să aducă vedete pe bani mulți. Am jucat contra lor și i-am bătut cu Angers când eram în liga a doua. Antrenor era Ranieri și veniseră deja Moutinho și Raggi. Acum au schimbat politica, folosesc mulți tineri", a declarat Keșeru.

VIDEO Înzestrat cu o tehnică excepțională, Mbappe era comparat încă de la vârsta de 9 ani cu Robinho: 

16 goluria marcat Mbappe pentru Monaco în acest sezon, în toate competițiile și a dat 10 pase decisive

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  16 Martie 2017, 07:42

Da. Diferenta este ca acolo tinerii muncesc, indiferent ca e vorba de sport sau alt domeniu. La noi tinerii o freaca pe unde pot de la 18 pana la pensie.... spaga furaciune pacaleala smekereala manele.... ( evident cu exceptiile de rigoare )...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează