INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORȚI

VIDEO Au revenit bilele încălzite? Revolta spaniolilor după tragerea la sorți pentru semifinalele Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 19:54

Real Madrid și Atletico Madrid se întâlnesc în semifinalele Ligii Campionilor, conform tragerii la sorți care a avut loc astăzi, dar presa din Spania a lansat speculații că bilele folosite ar fi fost încălzite.

Prima bilă extrasă de Ian Rush, ambasadorul finalei de la Cardiff, a conținut numele lui Real Madrid, iar în momentul în care a trebuit să extragă adversara campioanei en-titre, Rush a ales fără să ezite.

Spaniolii de la AS au remarcat că fostul internațional galez a învârtit puternic bilele înainte de prima extragere, în timp ce a doua oară nu a mai ezitat în a alege cea de-a doua echipă și au început diferite scenarii pe această temă.

Meciul tur dintre Real și Atletico se a juca pe Santiago Bernabeu, pe data de 2 mai, iar returul va avea loc pe 10 mai. În cealaltă semifinală, Juventus va întâlni AS Monaco.

"Bilele sunt fie calde, fie reci, iar cel care le extrage își dă seama ce trebuie să facă" Fostul președinte FIFA, Joseph Blatter, în iunie 2016

SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR

Real Madrid (deținătoarea trofeului) - Atletico Madrid (tur 2 mai / retur 10 mai)
AS Monaco - Juventus (tur 3 mai / retur 9 mai)

În finala de pe 3 iunie, de pe National Stadium din Cardiff, gazdă va fi considerată învingătoarea din cea de-a doua semifinală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
tonyys
tonyys  •  21 Aprilie 2017, 22:01

Deja sunt arhicunoscute aranjamentele uefa de la tragerile la sorti - de data asta a fost evident ca uefa n-a vrut sa se repete finala Real-Atletico care ar fi fost pt. A 3-a in untimii 4 ani si a recurs la magariile obisnuite - se vede clar ca dupa extragerea lui Real, rush se face ca invarte bilele insa tine tot timpul in mana aceiasi bila cu Atletico. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eucutine
eucutine  •  21 Aprilie 2017, 21:57
Postat de kwd2015 pe 21 Aprilie 2017, 21:51

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  21 Aprilie 2017, 21:51
Postat de eucutine pe 21 Aprilie 2017, 21:14

de acum incolo sa le dea manusi groase cand fac extragerile. sau manusi de box.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează