INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - BORUSSIA DORTMUND 3-1

VIDEO Borussia Dortmund furioasă, după înfrângerea cu Tottenham: ”E scandalos să pierzi din cauza unei greșeli fatale de arbitraj

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2017 13:22

Borussia s-a înclinat, pe Wembley, în fața uraganului Tottenham, dar pune eșecul cu Tottenham, 1-3, și pe seama arbitrajului. Golul de 2-2 marcat de Aubameyang, în minutul 56, a fost eronat anulat pentru ofsaid. Puțin după aceea, Kane a reușit ”dubla”. ”Ar fi fost cu totul alt meci”, s-a plâns și portarul Bürki.

Trupa lui Bosz a jucat mai bine, în special până la pauză, și a avut două goluri anulate. Ultimul a fost însă perfect valabil. "E scandalos să pierzi din cauza unei greșeli fatale de arbitraj", acuză Ömer Toprak. "Ar fi fost cu totul alt joc dacă egalam atunci", l-a completat Bürki, învins prea ușor pe colțul scurt la primele două goluri. Și tabloidul Bild s-a revoltat, criticând ofsaidul semnalizat rău de asistentul italian Di Liberatore.

Centrarea lui Dahoud, din minutul 56, l-a găsit în poziție corectă pe Aubameyang, care a preluat și a înscris. O gafă flagrantă a brigăzii italiene, în frunte cu experimentatul Rocchi! Care mai anulase și în prima repriză (corect) alt gol al "galben-negrilor". Puțin după aceea, Kane l-a executat a doua oară pe Bürki și, practic, a închis jocurile. În prelungiri, Vertonghen l-a lovit pe Götze cu un cot brutal în gură, fiind eliminat. 

Vezi aici video cu rezumatul meciului

3 meciuriconsecutive cu gol marcat în Ligă are Kane. De la Rooney, în 2010, niciun englez nu mai reușise asta

20 de assisturia dat Eriksen pentru Tottenham în toate competițiile din 2017. Lider în Top 5 campionate ale Europei 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
johnitza
johnitza  •  15 Septembrie 2017, 11:52

Cum adica au pierdut pe o singura greseala de arbitraj? Au dat craci portarului si s-a pus doua goluri?!?!?!?

1457239794357835
Darius Salagean  •  14 Septembrie 2017, 16:00

Nemtii sa fie bucurosi ca nu a arbitrat brad-pitt-psiho-tudor, ptr ca nici macar amaratul ala al lor de gol nu se punea.

betman99
betman99  •  14 Septembrie 2017, 14:21

"...i-a dat sangele lui Goetze" ?! Vai capu' vostru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close