INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV! Reacția rezervei Bale după golul fantastic marcat de Cristiano Ronaldo i-a enervat pe spanioli

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 09:34

Cristiano Ronaldo a reușit o bijuterie de gol în victoria lui Real Madrid de pe terenul lui Juventus, scor 3-0, însă Gareth Bale n-a prea apreciat execuția colegului său.

Portughezul a marcat dintr-o foarfecă superbă (vezi golul AICI) în turul "sferturilor" Champions League, banca madrilenilor a sărit de bucurie, însă Bale n-a fost prea entuziasmat, aplaudând timid.

Presa spaniolă l-a taxat imediat pe Bale: "E incredibil", au comentat ibericii într-o emisiune televizată.

Pe de altă parte, fanii italienilor au trecut peste rivalitatea cu Real Madrid și l-au aplaudat la scenă deschisă pe Cristiano Ronaldo.

Citește și: VIDEO Uluitor! Performanță incredibilă în Juventus - Real madrid: Cristiano Ronaldo a lovit mingea de la o înălțime incredibilă

Citește și: VIDEO Primele cuvinte ale lui Cristiano Ronaldo după seara magică din Ligă » Cum a răspuns Zidane la întrebarea "Care gol e mai frumos? Al tău sau al lui?"

Vezi și: VIDEO Golul lui Cristiano Ronaldo a incendiat internetul! Avalanșă de reacții tari și poante în online :)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 Aprilie 2018, 23:27

BV 4- 1..

agentul0007
agentul0007  •  04 Aprilie 2018, 23:16
Postat de baruch pe 04 Aprilie 2018, 17:54

exact. as completa, sportivii de performanta vad altfel lucrurile. da, a fost superb, dar era un gol care valora tot cat un gol, nu cat 3 :) vorba lui ilie nastase: "e indiferent ca pierzi cu 0-6 sau 6-7".

In campionat asa este . in LIGA sau E L conteaza enorm scorul. La 6-0 numai ai nici o sansa dar la 7-6 ai sanse mari sa intorci rezultatul .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Aprilie 2018, 20:07
Postat de thejoker13 pe 04 Aprilie 2018, 11:17

Iar cautati senzationalul unde nu e, dupa cum se vede Lucas este pe banca de rezerve, el a intrat in teren in min 59 iar golul marcat de Ronaldo a fost marcat in min 64, reactia aceasta este de la marcarea primului gol...

bravo !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close