INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - GALATASARAY 1-0

VIDEO Chiar şi ”diavolii” suferă » United s-a chinuit acasă cu Galatasaray, scor 1-0

Japonezul Kagawa, aici faultat de fundașul central al Galatei, Nounkeu, a fost una din mîinile moarte ale lui United după gol. La fel, Van Persie // Foto: Reuters
Japonezul Kagawa, aici faultat de fundașul central al Galatei, Nounkeu, a fost una din mîinile moarte ale lui United după gol. La fel, Van Persie // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 00:58

Turcii i-au perpelit la foc mic pe englezi, devoalîndu-le slăbiciunile defensive. De Gea şi barele i-au salvat victoria lui United, ce putea fi mai consistentă dacă Nani nu rata un penalty.

Şi cu ajutorul arbitrului Stark, care a închis ochii la un fault de penalty comis de Vidici (1), Sir Alex Ferguson a avut aseară startul pe care şi l-a dorit în confruntarea cu Galatasaray. Gol rapid, Carrick din pasa lui Kagawa, ce-i oferea lui Man. United posibilitatea de a dicta ritmul.

VIDEO: Aici ai fazele meciului!

Dar n-a fost deloc aşa. Turcii şi-au revenit neaşteptat de repede din şoc. Iar prin raiduri purtate în mare viteză şi combinaţii de efect au făcut ravagii în apărarea viitoarei adversare a CFR-ului (2 octombrie). Numai că nu s-au lipit de gol. Amrabat a trimis în "transversală", Hamit Altintop a şters bara.

La reluare, Old Trafford a trăit alte 45 de minute cu sufletul la gură. Nani ar fi putut "ucide" meciul, însă a irosit penalty-ul obţinut de Rafael (52). Ce-a urmat a fost ca o înfruntare între doi boxeri cu garda jos. Ocaziile s-au succedat de la o poartă la alta, De Gea a făcut minuni, pînă la lovitura de cap a lui Selcuk, cînd l-a salvat din nou bara. United a cîştigat în cele din urmă, dar adversarii ştiu acum: e vulnerabilă.

"Trei puncte la debut sînt extrem de importante dacă avem în vedere experienţa tristă a sezonului trecut, cînd am fost eliminaţi din faza grupelor" (Alex Ferguson, manager Man. United)

18 şuturi a expediat spre poarta adversă United, faţă de 13 ale oaspeţilor (10-5 cadrate)

3 bare au avut turcii aseară pe Old Trafford (Amrabat, Hamit Altintop, Selcuk)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  20 Septembrie 2012, 10:21

Nu vad cum ar putea CFR-ul sa treaca de Galatasaray

flo_ax
flo_ax  •  20 Septembrie 2012, 05:08

arbitrul s-a facut de ras, prestatie jalnica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează