INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS MONACO - BORUSSIA DORTMUND

VIDEO Cine îl mai oprește pe Mbappe? Ce recorduri a atins după un nou gol în fața Borussiei Dortmund

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 22:47

După ce reușise o "dublă" în meciul tur de acum o săptămână, câștigat de Monaco cu 3-2, starul francez al lui Monaco, Kylian Mbappe, a reușit o nouă prestație impecabilă în disputa retur cu Borussia.

Puștiul de 18 ani a deschis scorul după doar trei minute, învingându-l pe goalkeeper-ul Borussiei cu un șut imparabil din interiorul careului. (AICI ai VIDEO cu golul)

În urma golului din această seară, francezul a devenit primul jucător care marchează cinci goluri marcate în primele patru meciuri pe care le-a jucat în fazele eliminatorii din Champions League.

Acesta reușise să înscrie și în "dubla" cu Manchester City din optimi, când a punctat atât în meciul tur, cât și în retur. 

De asemenea, Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător care ajunge la cota 5 în Liga Campionilor, egalându-l pe Raul, fostul jucător al celor de la Real Madrid.

16 goluriîn ultimele 16 meciuri a reușit francezul pentru Monaco, în toate competițiile

Mbappe va împlini 19 ani în acest an, pe 20 decembrie. 

Duelul dintre Monaco și Borussia Dortmund poate fi urmărit AICI în format liveTEXT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
raul4steaua
raul4steaua  •  20 Aprilie 2017, 07:29

Mbappe este noul Thierry Henry

10204390237636316
Constantin Rusanda  •  20 Aprilie 2017, 01:23

Toate cele 5 goluri le-a dat in 4 meciuri, toate eliminatorii. Impotriva Man. City si B. Dortmund.....nu alde Ludogoret sau Zagreb prin grupe, cum au dat altii cate 3, 4 pe meci

Vezi toate comentariile (2)
Comentează