INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BENFICA - MANCHESTER UNITED 0-1

VIDEO Cinic Mourinho! Cu Benfica, antrenorul lui United și-a făcut strategia pe un puști de 18 ani

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2017 10:44

Manchester United s-a impus pe terenul celor de la  Benfica, 1-0. Mile Zvilar, 18 ani și 52 de zile, a devenit miercuri cel mai tânăr portar din istoria Ligii Campionilor, dar a căzut în capcana lui Jose Mourinho, gafând la golul lui Manchester United.

A fost poate cel mai emoționant moment al serii de miercuri în Champions League. Romelu Lukaku, un adversar, consolându-l pe compatriotul Mile Zvilar la final. Zvilar, devenit cel mai tânăr portar din istoria Champions League, la 18 ani și 52 de zile, greșise grav la golul victoriei lui Man. United, apreciind eronat traiectoria balonului la o lovitură liberă executată de Marcus Rashford. Când a prins-o, mingea trecuse deja linia porții.

Vezi aici video cu rezumatul meciului Benfica - Manchester United

Managerul lui United, Jose Mourinho, a găsit și el câteva cuvinte de îmbărbătare pentru tânărul goalkeeper belgian: "Svilar e un fenomen. Numai portarii mari iau asemenea goluri, pentru că riscă. Are un potențial imens".

Dar apoi a recunoscut că le-a cerut jucătorilor săi să profite la maximum de faptul că au în față un debutant: "Le-am zis să-l jeneze cât pot la fazele fixe. La cornere și la lovituri libere să stea cât mai mulți în preajma lui, să-i ia încrederea. Știam că riscă mult. Am avut noroc".

"Mister ne-a zis să profităm de faptul că avem de-a face cu un puști fără experiență. Ăsta-i fotbalul. E un portar bun și va trece peste asta" Nemanja Matici, mijlocaș Manchester  United 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează