INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTO - BEȘIKTAȘ 1-3

VIDEO Coșmar pentru Casillas! A gafat decisiv într-un meci al recordurilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2017 13:07

Spaniolul Iker Casillas, portarul lui Porto, este primul fotbalist cu 174 de meciuri în cupele europene și 19 sezoane în Ligă. Spaniol a gafat în meciul cu Beșiktaș, 1-3, la golul doi al turcilor și nu a respins un șut ușor la al treilea.

La 36 de ani, oricât ar vrea, Iker Casillas nu mai este portarul extraordinar din perioada sa fastă de la Real. Nu mai are reflexe, nu mai prinde mingea și nici s-o blocheze nu mai poate. Porto a pierdut și din cauza lui acasă, în fața lui Beșiktaș, la startul Ligii.

După o serie de 5 victorii fără gol primit în campionat, alb-albaștrii au luat trei de la turci! Și Iker a greșit la două dintre ele. La 1-2, mingea șutată de la aproape 30 de metri de Cenk Tosun i-a trecut printre mâini, la semiînălțime, plonjonul fiind caraghios. La 1-3, diagonala lui Babel la firul ierbii nu era letală. Casillas ar fi respins acel balon în zi bună. Miercuri, doar l-a atins în drum spre plasă. 

Pentru Iker, a fost seara recordurilor. Primul fotbalist cu 174 de meciuri în cupele europene (Xavi are 173) și tot primul (alături de Giggs) cu 19 sezoane în Champions League. A fost însă o seară de coșmar. 

Vezi aici video cu rezumatul meciului

169 de meciuri a jucat Casillas în Liga Campionilor (inclusiv tururi preliminare); mai are două partide în EL și trei în Supercupa Europei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
badeadorian
badeadorian  •  14 Septembrie 2017, 13:50

Cu tot respectul domnule Theodor , NU cred ca aveti dreptate. Criticile aduse sunt nefondate . La golul 2 mingea sutata in forta a avut, la un moment dat ,o traiectorie brusc descedenta si nu multi portari din primii 10 ai lumii (la ora actuala) ar fi scos mingea !!! Poate unul cu alonja mai mare si care sa 'plece' de pe loc odata cu sutul sau cu multa inspiratie in plasament la faza respectiva ( asezat cu jumatate de metru mai in dreapta ). La golul 3 mingea 'i-a pamant' chiar langa manusa lui Casillias iar sutul este trimis de la aproximativ 10 metri de portar . Practic o lovitura de pedeapsa executata din miscare , foarte greu de aparat. Nu stiu daca ati fost portar de fotbal de un anumit nivel , poate de acolo acest articol exagerat. Mentionez ca am fost portar la nivel de divizia B si credeti-ma ca acolo in iarba este altfel decat la televizor. Cu respect si scuzele de rigoare daca am ofensat cu ceva !

submarina
submarina  •  14 Septembrie 2017, 14:35

Golul doi a fost al lui Casillas. Golul trei discutabil. La CM din Brazilia, inclusiv si datorita jocului nesigur al lui Casillas i-a costat pe spanioli accederea in 1/8...Din pacate dupa aia gafele lui au inceput sa se repete cu regularite.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Septembrie 2017, 13:37

A fost foarte mulți ani în fotbalul de vârf. E normal ca uzura să fie mai mare, în cazul său. Un portar de foarte mare calitate și un caracter frumos.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează