INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - APOEL 3-0

VIDEO Cristiano Ronaldo a făcut show în primul meci din Champions League » Starul lui Real a ajuns la cifre uluitoare

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2017 13:16

Real Madrid s-a impus fața lui Apoel, 3-0, grație dublei lui Cristiano Ronaldo și a golului lui Sergio Ramos. Atacantul lui Real e și cel mai bun marcator din Ligă pe teren propriu, și cel mai prolific executant de penaltyuri. Doar tehnologia n-o poate învinge.

Ronaldo a vrut să-l întreacă pe Messi și să fie primul golgeter al actualei Ligi. A punctat de patru ori marți, în Real - APOEL 3-0, dar doar două goluri i-au fost validate. Arbitrii francezi au văzut corect de fiecară dată: un ofsaid clar și, anterior, o decizie cu ajutorul "hawk-eye", balonul deviat din transversală picând pe linia porții!

Cristiano s-a mulțumit cu o dublă, ultima reușită după un penalty, primit aproape gratuit, la o respingere cu umărul în careu. Portughezul a ajuns la 56 de goluri în Ligă pe teren propriu, două peste Messi. Și este lider și la capitolul loviturilor de la 11 metri transformate în aceeași competiție, 12, unu peste rivalul argentinian. 

Vezi aici video cu rezumatul meciului

30 de dubleare Ronaldo în Ligă, record, 3 peste Messi

107 goluriare Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează