INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR, SEMIFINALE-RETUR # JUVENTUS - AS MONACO (2-1, ÎN TUR 2-0)

VIDEO Dani Copperfield, magicianul care face președintele să cadă de fericire în tribună! » Imagini senzaționale de la meciul de aseară

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2017 10:38

Dani Alves a fost formidabil și-n returul cu Monaco, 2-1 pentru italieni. Brazilianul a mai reușit un assist, devenind liderul pasatorilor decisivi ai actualei Ligi, și a pictat un voleu de artist prin care a marcat golul 2 și care l-a împrăștiat pe Andrea Agnelli pe scări.

La 34 de ani, sărbătoriți sâmbătă, între cele două manșe cu Monaco, Daniel Alves da Silva e parcă mai bun ca în 2011, când câștiga prima oară cinci trofee cu Barcelona într-un sezon. Brazilianul mereu pus pe glume nu se joacă însă deloc.

El, cu magiile lui, le-a deschis lui Higuaín și Mandžukici porțile golului, dar trebuia să și înscrie. A reușit marți, făcându-l pe președintele Andrea Agnelli să cadă în tribună de fericire la voleul său!

"Simpaticul lunatic vrea să fie ținut la echipă"

"Da, e un marțian, aterizat pe planeta Juventus, la momentul oportun. Nebunul ce desface banana aruncată în spate și-o mănâncă în loc să i-o predea arbitrului.

Regretat pe Camp Nou și urât pe Bernabeu, simpaticul lunatic, altfel un superprofesionist, vrea să fie adorat, iubit și ținut la echipă", a scris La Gazzetta dello Sport.

A venit să scrie istorie

Aruncat ca un deșeu în vară la Torino, unde în ianuarie i se pregăteau valizele pentru China, Dani Alves s-a reîncărcat o dată cu eliminatoriile Ligii. A trecut peste fractura de peroneu, care l-a ținut două luni pe bară, și și-a pus în cap să mai câștige o cupă cu urechile mari.

De aceea a și plecat de la Barca, pe care a eliminat-o în "sferturi", după altă evoluție magnifică. Încălzirea și-o făcuse la Porto, cu gol decisiv, în turul "optimilor". "Am venit să scriu istorie cu acest club", anunța brazilianul. E doar la un Cardiff de îndeplinirea promisiunii.

1 gol și 3 assisturiare Dani Alves în "dubla" cu Monaco. În actuala Ligă, a reușit 3 goluri și 4 pase decisive

41 de pase completedin 45 date a avut marți brazilianul, care a reușit 10 recuperări și 5 centrări

100 de jocuri va bifa Dani Alves în Ligă (fără preliminarii), borna aniversară fiind chiar în finala de la Cardiff

28 de trofeecu echipele de club a câștigat Dani Alves în Europa. Poate depăși 30 la finele acestei stagiuni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  10 Mai 2017, 17:01

*** si-a scos tricoul sa-si arate tatuajele !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează