INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Deja-vu la Monaco! Și-a spart arcada cu FC Porto la un an după ce suferise o comoție cerebrală

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 13:47

Radamel Falcao, căpitanul columbian al lui Monaco, a fost victima unei ciocniri cu Danilo Pereira, mijlocașul lui FC Porto, în meciul pierdut de monegasci cu 0-3 marți seara, în grupele Ligii Campionilor. 

Falcao a fost cusut pe margine la arcadă și a continuat meciul. În septembrie 2016, Falcao a ajuns de urgență la spital.

Pe 21 septembrie 2016, monegascii au trăit clipe teribile. Falcao fusese izbit cu cotul în cap de Cardinale, portarul lui Nice, și a rămas întins pe gazon. Era groggy, avea dureri mari și amețeli puternice. A fost transportat de urgență la spital și a rămas internat o noapte. Suferise o comoție cerebrală și trei meciuri n-a putut juca.

Pe 26 septembrie 2017, căpitanul columbian al roș-albilor a trecut printr-un alt moment dificil. Încă un șoc la cap. În minutul 19, la un duel aerian cu Danilo Pereira, fundașul lui Porto l-a lovit în figură. Falcao a rămas în genunchi, cu sângele șiroindu-i pe față. Avea arcada stângă deschisă.

Și totuși, nu a părăsit terenul. A fost cusut pe margine și a reluat meciul, cu un bandaj imens. A jucat 90 de minute, dar n-a mai fost același Radamel Falcao, golgeterul din Ligue 1. Iar Monaco a suferit cea mai grea înfrângere acasă în Champions League, 0-3. (VIDEO cu rezumatul partidei)

"E dificil de explicat acest meci. N-am putut face nimic. Porto ne-a ucis cu golurile sale"
Radamel Falcao, atacant Monaco

11 goluri
a marcat Falcao în 7 etape jucate în acest sezon în Ligue 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează