INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BENFICA - BASEL 0-2

VIDEO Dezastru incredibil pentru Benfica: cea mai slabă echipă portugheză din istoria Ligii!

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 15:05

Basel, campioana Elveției, a trecut a treia oară de grupe, câștigând la Lisabona, 2-0 cu Benfica. ”Vulturii” au stabilit două recorduri pentru cluburile lusitane: cele mai puține puncte, 0, și goluri marcate în grupă, 1.

Basel și-a rezervat loc la masa bogaților continentului și în primăvară. A terminat pe locul doi în grupă, după Manchester United, pe care o și bătuse pe St. Jakob Park. Campioana Elveției a bifat a treia prezență în "optimi" și prima după o pauză de 6 ani. "Nu-mi găsesc cuvintele! Suntem foarte mândri de ce-am realizat", a declarat directorul sportiv Marco Streller, atacantul care marca în 2011 un gol în victoria cu United la ultima calificare.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Benfica - Basel 0-2

I-a mai ajutat o dată pe elvețieni Benfica, care s-a predat și pe "da Luz", 0-2, stabilind două recorduri triste pentru Portugalia. Zero puncte în grupă, mai rău decât Sporting , 2, în sezonul 2000-2001. Plus cel mai prost atac din actuala ediție a Ligii și din istoria participărilor echipelor lusitane în competiție! Un singur gol marcat, cel al lui Seferovici, în meciul cu ȚSKA Moscova, 1-2, în primul joc. Cele 14 primite completează dezastrul incredibil! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează