INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BARCELONA 0-2

VIDEO Dialogul dintre Messi și Suarez neînțeles de nimeni » Uruguayanul a rămas surprins

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 10:39

Barcelona a avut probleme, în deplasare, cu Arsenal doar în prima repriză când scorul a fost alb, dar după pauză Messi s-a dezlănțuit și a marcat cele două goluri ale catalanilor.

La finalul meciului camerele TV de pe teren au surprins o discuție ciudată între Messi și Suarez. Argentinianul i-a repetat de două ori colegului său: "Astăzi am fost rezervă".

Suarez n-a înțeles ce a vrut Messi să-i spună, însă argentinianul văzând că e filmat s-a apropiat de colegul său și i-a spus ce avea de spus, ținându-și mâna în dreptul gurii. Presa spaniolă speculează că Messi s-ar fi referit la faptul că în prima repriză a fost aproape inexistent pe teren.

Barcelona a învins Arsenal, în deplasare, scor 2-0, prin golurile lui Messi, și astfel catalanii au luat prima șansă la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
941019369262281
Nicolaie Costel  •  25 Februarie 2016, 14:57

Sau puteau sa ajunga ca Liverpool de acum, sa se zbata pentru un loc in Champions League. Eu zic ca pe Arsenal a mancat-o faptul ca foloseste jucatori fara mare valoare dar cu potential pe care ii creste spre vanzare si nu ating varful sau nu sunt de valoarea vedetelor internationale. Coquelin si nu mai stiu care nu ar prinde optimi de CL la alta echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează