INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE

VIDEO Două goluri superbe în Tottenham - Dortmund » Urmărește-le AICI!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 22:35

În meciul dintre Tottenham și Borussia Dortmund din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor s-au marcat două dintre cele mai frumoase goluri ale serii.

Yarmolenko, în minutul 11, a trimis din prima cu stângul de la marginea careului de 16 metri, iar mingea s-a oprit direct în vinclul porții englezilor.

Tottenham a replicat prin reușita lui Harry Kane, care a luat o acțiune pe cont propriu de la jumătatea terenului și a finalizat-o cu gol.

Vezi VIDEO cu golurile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  14 Septembrie 2017, 11:21

Da, un gol dat de Kane dupa un fault in atac nesanctionat. La fel de frumos a fost si golul perfect regulamentar inscris de Aubameyang, unde arbitrul a visat un ofsaid. Un gust amar in urma unui meci frumos, pe care au reusit sa il strice arbitrii italieni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează