INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX 3-0

VIDEO Fostul Balon de Aur din 2007, Kaka, a marcat primul lui gol din acţiune în Ligă după 4 ani!

VIDEO Fostul Balon de Aur din 2007, Kaka, a marcat primul lui gol din acţiune în Ligă după 4 ani!
VIDEO Fostul Balon de Aur din 2007, Kaka, a marcat primul lui gol din acţiune în Ligă după 4 ani!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 14:48

Kaka e pe drumul cel bun în tentativa de a-şi regăsi forma din perioada Milan.

Alături de Cristiano Ronaldo şi de Benzema, celelalte achiziţii de lux ale preşedintelui Florentino Perez, brazilianul a strălucit marţi seară pentru prima oară cu adevărat şi-n tricoul Realului.  Contra lui Ajax (3-0), mijlocaşul în vîrstă de 29 de ani a dat o pasă decisivă, dar, mai important, a marcat primul lui gol în Ligă după o aşteptare de doi ani, mai precis din septembrie 2009.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO DE LA REAL MADRID - AJAX 3-0

Şi dacă e să-l căutăm pe ultimul înscris din acţiune în C1, atunci trebuie să mergem înapoi alte 24 de luni, pînă-n 2007!  An în care Kaka triumfa cu Milan în finala Champions League de la Atena, contra lui FC Liverpool (2-1), luîndu-şi astfel revanşa în faţa englezilor pentru eşecul din 2005. Un an la finele căruia, graţie evoluţiilor de înaltă ţinută şi celor 10 goluri marcate în competiţie, brazilianul primea Balonul de Aur din partea revistei France Football.

Acel nivel, Kaka nu l-a mai atins de atunci. În orice caz, niciodată de la transferul la Real, în 2009. Grevat şi de unele probleme de sănătate, el n-a justificat decît rar cele 65 de milioane de euro investite de preşedintele Perez pentru a-l aduce de la Milan. Pînă în acest sezon, cînd, în sfîrşit, Madridul se bucură la rîndu-i de driblingurile şi de golurile sale.

Un sezon de uitat

Suferinţele lui Kaka au început la un an după transferul la Real. Mai precis în august 2010, cînd a trebuit să fie operat pentru a vindeca o leziune mai veche la genunchiul stîng. Brazilianul a pierdut un întreg tur de campionat, revenind pe teren abia pe 3 ianuarie 2011. "E ca o nouă achiziţie pentru noi", glumea managerul Jose Mourinho. Două luni mai tîrziu, a apărut o nouă problemă de sănătate: sindromul tendonului iliotibial. O afecţiune cauzată de o inflamatie a unei portiuni a tendonului (tendinită), datorată fricţionării acestuia de condilul lateral de la nivelul genunchiului. Această nouă leziune l-a costat pe brazilian alte cîteva săptămîni pe tuşă.

Au vrut să-l vîndă

În primăvară au apărut primele zvonuri despre intenţiile Realului de a scăpa de Kaka. Ziarele apropiate madrilenilor, Marca şi As, scriau că Mourinho nu l-ar mai vrea, iar preşedintele Perez va încerca să recupereze măcar o parte din cele 65 de milioane de euro cheltuite cu transferul lui. Existau şi pretendenţi: Chelsea, Manchester City, Milan şi Inter. Dar brazilianul a pus repede lucrurile la punct: "Nu plec de la Real. Voi rămîne să lupt şi să-mi recîştig locul în echipă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mike8
mike8  •  28 Septembrie 2011, 16:39

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !;;;;;

ianniszicu83
ianniszicu83  •  28 Septembrie 2011, 15:56

si a ratat cu poarta goala bravo lui dar mai are mult de muncit

Vezi toate comentariile (2)
Comentează