INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB

VIDEO + FOTO Bălașa, golul serii » Fundașul stelist continuă seria reușitelor de generic ale echipelor românești în Europa

FOTO: Alex Nicodim +6   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 21:52

În minutul 27 al meciului Viktoria Plzen - FCSB (liveTEXT AICI), fundașul Mihai Bălașa a deschis scorul.

Românul a marcat cu o superexecuție de la 30 de metri, din lovitură liberă. Bălașa a șutat excelent, iar mingea s-a dus în vinclul porții lui Bolek, portarul cehilor nevând nicio șansă.

Astfel, Bălașa a continuat seria golurilor spectaculoase marcate de jucătorii echipelor românești. În meciurile tur, Budescu, în FCSB - Plzen, Cristi Ganea, în Viitorul - APOEL, și Rivaldinho, în Dinamo - Bilbao, au marcat goluri care au uimit Europa. Vezi aici video!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 August 2017, 23:14

Doliu in studiourile antisteliste Digi Dinamo TV si Sport Mironiuca !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 August 2017, 22:28

Repet, jucatorii romani au executie, au talent. dar nu au scoala fotbalului, seriozitate, profesionalism, psihic de jucator profesionist samd. sunt aia pe afara care nu dau in viata lor goluri cum au dat Budescu, Balasa sau Ganea dar sunte profesionisti si la final de meci sunt inaintea alor nostri. Noi o sa fim mereu cu executiile si la polul opus cu simularile penibile in careul, gesticulatul la arbitru, luatul golului in prelungiri. Asa ne-a lasat Dzeu pe lume...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close