INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - ATLETICO MADRID 2-2 LA GENERAL

VIDEO+FOTO Calificarea lui Atletico în finala Ligii a dat drumul la meme-uri pe internet! Iată-le pe cele mai interesante 15 dintre acestea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 09:23

Atletico Madrid continuă drumul fantastic în Liga Campionilor, ajungând în finală după ce a eliminat-o în penultimul act pe Bayern Munchen.

Chiar dacă a pierdut în Germania cu 1-2, Atletico a profitat de victoria cu 1-0 de pe teren propriu din tur și a mers mai departe. Și internauții au profitat de această surpriză și au pornit avalanșa de glume pe internet.

Vezi în galeria foto cele mai interesante meme-uri!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
blatistu49
blatistu49  •  04 Mai 2016, 15:42

Rusine gunoi de Guardiola sefii lu Bayern trebuia de mult sa rezilieze contrcatul golanului a facut jocurile spaniorilor intoate cele 3 meciuri desi Bayern *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bebe21
bebe21  •  04 Mai 2016, 14:57

din meciul cu PSV cand se aparau pe 2 linii pe Vicente Calderon pentru un 0-0 pana la meciul cu Bayern aseara cand Simeone tragea de timp din minutul 22 ( la propriu...trageau de timp cu antrenorul...!)...o echipa care pedepseste forbalul...urata, meschina si fara scrupule...dar eficienta, cu un bulan teribil si beneficiara unor erori groaznice de arbitraj ( vezi PSV, Barcelona, Bayern...)...o finala City - Atletico would be like walking the green mile..:P

chris_bu67
chris_bu67  •  04 Mai 2016, 11:17

O echipă excelentă,pragmatică și merituoasă.În tur la Madrid,Torres a avut bară la 1-0.Felicitări Atletico,dar în finală țin cu Real dacă trece de City!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează