INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »   REAL MADRID - BAYERN MUCHEN 2-2 (ÎN TUR 2-1)

VIDEO + FOTO Ce GREȘEALĂ! Eroare cât o finală de Liga Campionilor făcută de portarul lui Bayern Munchen

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 22:50

Sven Ulreich, înlocuitorul lui Manuel Neuer, a comis o eroare uriașă în primul minut al reprizei secunde din Real Madrid - Bayern Munchen.

Karim Benzema a adus-o pe Real Madrid în avantaj, 2-1, la doar 20 de secunde la de fluierul de start al părții secunde. Corentin Tolisso, mijlocașul adus de la Lyon, a trimis o pasă neglijentă înapoi, spre propriul portar.

Sven Ulreich a avut un blocaj, nu a știut cum să reacționeze la pasa primită de la francez, și i-a permis lui Benzema să trimită mingea în poarta rămasă goală.

camera Vezi VIDEO cu gafa lui Sven Ulreich!

benzema

Vezi și: 

GALERIE FOTO Scenografie specială pregătită de fanii lui Real Madrid

VIDEO + FOTO Robert Lewandowski a cerut penalty după un duel cu Sergios Ramos » Decizia luată de Cuneyt Cakir

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  02 Mai 2018, 09:23
Postat de Alexandru Cristea pe 02 Mai 2018, 01:05

A fost o gafa mai ceva decat TONTOGOLUL lui B. NICOLITA pe BERNABEU de acum aprox 12 ani !!---asta il salveaza pe braileanul nostru !!

Vorbim de un făureian, nu de un brăilean. Puțin respect, totuși! :D :D

555765317912259
Alexandru Cristea  •  02 Mai 2018, 01:05

A fost o gafa mai ceva decat TONTOGOLUL lui B. NICOLITA pe BERNABEU de acum aprox 12 ani !!---asta il salveaza pe braileanul nostru !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează