INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - AS ROMA 4-1

VIDEO + FOTO Fază controversată în Barcelona - AS Roma » A luat arbitrul decizia corectă?

FOTO: Captură Twitter +1   FOTO
FOTO: Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 22:11

Startul partidei dintre Barcelona și AS Roma (4-1) a fost unul extrem de echilibrat. Romanii au manifestat o atitudine ofensivă și au încercat să-i surprindă pe catalani.

Lucru care era să se întâmple în minutul 10, la 0-0, când Dzeko a fost trântit în careu de Semedo. Bosniacul din atacul Romei a cerut vehement penalty, dar, impasibil, "centralul" olandez Danny Makkelie a lăsat jocul să continue. (VIDEO cu faza, aici)

Faza a creat polemică și pe Twitter, fanii dezbătând intens dacă Roma trebuia sau nu să primească penalty. (VIDEO cu faza, aici)

În final, Barcelona s-a impus cu 4-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
zagna
zagna  •  05 Aprilie 2018, 12:00

Nici macar la baschet nu ar fi fuierat arbitrul... Aseara a fost fotbal Baieti, sferturi de finala UCL !

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Aprilie 2018, 10:57

Ambele faze sint clare, de penalty. O impingere din spate, vizibila clar si o piedica la marginea careului, dar in careu. Asa e simplu sa te califici si sa bati la scor.@Marcello Kazan..."Fundasul Barceloney l-a atins pe Dzeco in spatele pantofului (calcii) dar a fost un contact de joc, in mod cert, NEINTENTIONAT, in timp ce fotbalistul Romei a facut tot ce era necesar ca restul sa arate cit mai rau posibil.."contact de joc neintentionat nu exista, se numeste "neglijenta" si se pedepseste, mai ales ca din spate nu ai cum juca balonul. In plus pe Djeko l-a impins cu mana si antebratul.

alenb
alenb  •  05 Aprilie 2018, 09:29
Postat de Marcello Kazan pe 05 Aprilie 2018, 03:59

Decizia arbitrului absolut CORECTA. Motivul ?... Fundasul Barceloney l-a atins pe Dzeco in spatele pantofului (calcii) dar a fost un contact de joc, in mod cert, NEINTENTIONAT, in timp ce fotbalistul Romei a facut tot ce era necesar ca restul sa arate cit mai rau posibil... Desi a invins categoric, Barcelona NU a jucat nici pe jumatate la nivelul la care ne-a obisnuit... Deci Barcelona a jucat cu doar 50% din potential s-a dovedit totusi cu 3 clase peste Roma...

Citeste regulamentul, acordarea faultului nu este conditionat de intentie, tu confuzi cu hentul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează