INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-2 (ÎN TUR 2-1)

VIDEO + FOTO Încă un scandal din cauza arbitrajului » Reacție vehementă a lui Vidal: "Încă o dată. A fost penalty, la naiba!"

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 22:15

Robert Lewandowski (29 de ani) a cerut penalty în minutul 17 al returului semifinalei Ligii Campionilor cu Real Madrid.

Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA, a dat verdictul: "Bayern Munchen a avut două penalty-uri în returul cu Real Madrid. Primul , la hențul lui Marcelo, al doilea, în repriza secundă, la căderea lui Ramos peste Hummels".

Vârful bavarez s-a prăbușit în careul madrilen după un duel cu Sergios Ramos, căpitanul gazdelor, în minutul 17, la scorul de 1-1. Cuneyt Cakir a rămas impasibil, în ciuda protestelor vehemente venite de pe banca lui Bayern.

Lewandoski a rămas secunde bune prăbușit, cerându-i o explicație arbitrului turc al înfruntării. 

Vezi VIDEO cu faza incriminată de Bayern!

Penalty în prelungiri

Ultima fază a primei reprize a adus o nouă acțiune controversată. Marcelo a blocat mingea, evident, cu mâna, după o centrare a lui Kimmich. Arbitrul turc nu a dictat nici de data aceasta penalty.


penalty

Vidal, scos din minți

Arturo Vidal, indisponibil pentru manșa retur, a avut o reacție vehementă după penalty-ul neacordat la hențul lui Marcelo. "Încă o dată.  A fost penalty, la naiba!", a scris Vidal pe Instagram.

vidal

După încheierea partidei, Vidal a mai postat un mesaj pe instagram în care i-a numit "șoareci" pe madrileni.

15252076519413

 

Vezi și: GALERIE FOTO Scenografie specială pregătită de fanii lui Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1prezescu
1prezescu  •  02 Mai 2018, 13:47

Se pare ca Danciulescu nu joaca cu cartile deschise.Cred ca se stie,ca a avut cunostinta si de scenariul pregatit de fanii dinamovisti la Sf.Gheorghe. A stiut si de existenta acelui scaun pe rotile in autobuz,si nici macar nu a pus intrebarea oare de ce ,daca toate lumea este sanatoasa!!!Pacat de el,fiindca a fost un fotbalist roman de marca !!

986379311381755
Lengyel Adrian  •  02 Mai 2018, 11:01

*** FRATE CU HOTII!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baddog26
baddog26  •  02 Mai 2018, 07:35
Postat de dinamo_fan pe 02 Mai 2018, 01:57

hummels cu Benzema e de 10000 de ori mai penalty decat comicaria aia de la Ramos cu Lewa. Dar eu nu as da penalty nici acolo, chiar daca se poate da. La fel cum nu as da nici la Marcelo unde nici macar nu cred ca are loc in careu contactul. adaugati si PS asta la galeria plina cu alte PSuri: https://prnt.sc/jcjpt5

Cu scuzele de rigoare, tu ești fumat rău!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează