INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - AS MONACO 2-1 (2-0 ÎN TUR)

VIDEO+FOTO Juventus e în finală! Victorie tur-retur pentru echipa lui Allegri, în fața lui AS Monaco

Foto: Reuters +23   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 16:56

AS Monaco nu a reușit minunea pe Juventus Stadium, iar "Bătrâna Doamnă" este prima echipă calificată în finala acestui sezon, după 2-1 pe teren propriu și 2-0 în meciul jucat la Monaco, în urmă cu o săptămână.

Monegascii au început meciul în atac, iar Mbappe și Falcao au trecut pe lângă deschiderea scorului în primul sfert de oră.

Allegri a fost nevoit să facă o primă schimbare încă din minutul 9, când Sami Khedira a suferit o accidentare și a fost înlocuit cu Claudio Marchisio.

Prima mare ocazie a lui Juventus a venit după 20 de minute de joc, dar Higuain a șutat din careu, dar Subasici a fost atent și a parat execuția. A urmat un adevărat asediu la poarta croatului, care a mai fost pus la încercare, pe rând, de Mario Mandzukici și Pijanici, însă Juventus nu a reușit să modifice scorul de pe tabelă.

În minutul 33, același Mandzukici a trimis în plasă o minge respinsă inițial de Subasici. Cu câteva momente înainte de pauză, Dani Alves a majorat avantajul oaspeților cu un șut din prima expediat din afara careului.

Mbappe a redus din diferență în minutul 69, dar efortul monegascilor nu a fost suficient pentru o revenire, iar Juventus va juca o nouă finală a Ligii, după cea pierdută în fața Barcelonei în 2015, scor 1-3.

În cealaltă seminfinală, Real Madrid joacă miercuri, de la 21:45, împotriva lui Atletico Madrid. În tur, echipa lui Zidane s-a impus pe "Santiago Bernabeu" cu scorul de 3-0. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Dolce Sport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

VIDEO » Juventus - AS Monaco 2-1 (în tur: 2-0)
Au marcat: Mandzukici '33, Dani Alves '45/ Mbappe '69
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Alves, Pjanici, Khedira, Alex Sandro - Dybala, Higuain, Mandzukici
Antrenor: Massimiliano Allegri

Monaco: Subasici - Sidibé, Glik, Jemerson, Raggi - Dirar, Moutinho, Bakayoko, Silva - Falcao, Mbappé
Antrenor: Leornado Jardim

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează