INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

VIDEO+FOTO Lacrimi și momente emoționante la Kiev » Ce a făcut Karius după coșmarul cu Real

Karius a plâns ca un copil la finalul meciului cu Real Madrid // Foto: Reuters +14   FOTO
Karius a plâns ca un copil la finalul meciului cu Real Madrid // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 08:54

Portarul lui Liverpool, Loris Karius (24 de ani), a avut parte de un meci de coșmar în finala Ligii Campionilor, după ce a comis-o grav la două dintre golurile cu care Real Madrid s-a impus în fața lui Liverpool, scor 3-1. 

Imediat după fluierul final, goalkeeperul german a izbucnit în plâns și a mers în fața propriilor suporteri pentru a-i saluta. După ce a fost calmat de colegi și de Klopp, fanii "cormoranilor" l-au răsplătit pe portar cu o serie de aplauze, deși dezamăgirea în tabăra lor era uriașă.

Și Gareth Bale, omul pe care Karius nu-l va uita prea curând, a încercat să-l liniștească pe Karius. A fost primul om care a ajuns lângă portarul prăbușit în careu, imediat după fluierul final. 

Karius este pariul lui Klopp, care l-a titularizat în locul lui Mignolet. 

Două gafe de amator ale lui Karius

1. Karius a greșit incredibil la golul marcat de Benzema. Neamțul a reținut inițial mingea după o centrare eronată a lui Kroos, dar când a vrut s-o trimită unui coleg cu mâna a făcut-o fix în piciorul lui Benzema, care a deviat-o în poartă.

2. După ce a primit antologicul gol din foarfecă de la Gareth Bale, Karius a comis-o apoi în fața galezului. Fotbalistul lui Real Madrid a șutat de la distanță cu câteva minute înainte de final, dar portarul a scăpat inexplicabil mingea în poartă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
vasy86le
vasy86le  •  27 Mai 2018, 21:02

Nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui, el are nevoie de incurajari nu de critici, ca la critica toti sunt buni, sper sa treaca repede peste acest moment si sa devina un portar de mare valoare.

baruch
baruch  •  27 Mai 2018, 20:25

un portar asa si asa (a avut si zile mai bune), insa sa nu uitam ca benzema l-a facut cam la fel si pe portarul lui bayern. tot timpul e atent la portari, cam cum erau paolo rossi sau lineker. pe de alta parte, cred ca asta ar putea duce si la reevaluarea modei de acum (impusa de guardiola), cu portarii "cu initiativa". sa aiba joc de picior, sa participe la joc, sa repuna repede si pe jos, aiureli d-astea...

cneius
cneius  •  27 Mai 2018, 14:06

E doar vina lui Klopp ! Intr-un asemenea meci, cu un "monstru" ca Real Madrid, tu titularizezi un pusti in poarta ????? Ce a avut in gind cind a ales asa ????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close