INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  

VIDEO + FOTO Nebunie pe străzile din Madrid: 30.000 de oameni au sărbătorit câștigarea Champions League: "Madrileni, Europa e a voastră"

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 10:17

Real Madrid a triumfat ieri pentru a 11-a oară în Champions League, după ce a trecut la penalty-uri de Atletico Madrid, scor 5-3.

După meci, întreaga echipă a lui Real a zburat la Madrid, acolo unde fanii i-au așteptat pentru a sărbători cel mai important trofeu intercluburi.

Astfel, peste 70.000 de fani au umplut străzile capitalei Spaniei noaptea trecută, dar nu toți au stat până când Real a aterizat. La prezentarea trofeului și la plimbarea cu autocarul descoperit au asistat peste 30.000 de fani. 

"Madrileni, Europa e a voastră" Sergio Ramos

Cel mai important moment a fost când jucătorii au ajuns în piața Cibeles, locul unde madrilenii petrec succesele lui Real. Acolo, căpitanul Sergio Ramos a înfășurat steagul lui Real în jurul Zeiței Cibeles.

În această după-amiază, jucătorii lui Real vor mai defila încă o dată prin oraș și vor sărăbători pe "Santiago Bernabeu".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eugol
eugol  •  29 Mai 2016, 16:19
Postat de sakamoto pe 29 Mai 2016, 12:17

Mai putin si foloseau o expresie forte draga ziaristilor de doi bani:toata Spania la picioarele Real Madridului.

toata Europa ar trebui sa fie la picioarele lor. merita!

sakamoto
sakamoto  •  29 Mai 2016, 12:17

Mai putin si foloseau o expresie forte draga ziaristilor de doi bani:toata Spania la picioarele Real Madridului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close