INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI DE FINALĂ

VIDEO+FOTO Ploaie de goluri în "optimile" Ligii Campionilor » Revenire spectaculoasă a lui Juve în fața lui Bayern + Barcelona a învins-o pe Arsenal

Foto: Reuters +32   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 23:30

Marți s-au jucat alte două partide din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Barcelona a avut meci greu în Londra, cu Arsenal, însă în cele din urmă a învins cu 2-0 prin dubla lui Messi. A doua reușită a argentinianului a venit din penalty. Interesant e că Luis Enrique n-a făcut nicio schimbare pe parcursul celor 90 de minute.

Celălalt meci al serii a fost jocul dintre Juventus și Bayern Munchen unde a fost mai mult spectacol, asta și datorită numărului mai mare de goluri. Astfel, nemții au remizat în Italia, scor 2-2, după ce au condus cu 2-0 prin golurile lui Muller și Robben. De partea cealaltă au marcat Dybala și Sturaro.

Celelalte meciuri din "optimi":

PSG - Chelsea 2-1 (s-a jucat săptămâna trecută)
Benfica - Zenit 1-0 (s-a jucat săptămâna trecută)
Gent - Wolfsburg 2-3 (s-a jucat săptămâna trecută)
AS Roma - Real Madrid 0-2 (s-a jucat săptămâna trecută)
Arsenal - Barcelona 0-2
Juventus - Bayern Munchen 2-2
PSV - Atletico Madrid, miercuri, 21:45
Dynamo Kiev - Manchester City, miercuri, 21:45

Arsenal - Barcelona 0-2  liveTEXT
Au marcat: Messi 71, 84 p. VIDEO

Arsenal: Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Ramsey, Coquelin - Oxlade-Chamberlain, Ozil, Sanchez - Giroud
Rezerve: Campbell, Chambers, Flamini, Gibbs, Ospina, Walcott, Welbeck

Barcelona: Ter Stegen - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar
Rezerve: Bravo, Adriano, El Haddadi, Mathieu, Roberto, Vermaelen, Vidal

Juventus - Bayern Munchen 2-2 liveTEXT
Au marcat: Dybala 63, Sturaro 76 / Muller 43, Robben 55 VIDEO

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra - Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba - Mandzukic, Dybala
Rezerve: Hernanes, Morata, Neto, Pereyra, Rugani, Sturaro, Zaza

Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat - Vidal - Robben, Muller, Alcantara, Costa - Lewandowski
Rezerve: Xabi Alonso, Benatia, Coman Kingsley, Rafinha, Gotze, Ribery, Ulreich

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (115)
seriful778
seriful778  •  24 Februarie 2016, 02:54
Postat de a.c.a.b_st pe 24 Februarie 2016, 00:01

Italienii au revenit de la 0-2...un 1-0 le ajunge acolo...in retur mă uit la meciul ăla...m-aș prăpădi de râs să-i scoată pe nemți.

Nu ar fi o surpriza amice, avand in vedere ca Juventus a jucat finala cu Barcelona chiar nu ar fi o surpriza sa-i scoata pe Bayern. Eu chiar as vrea sa treaca de nemti. Mi-as dori mai multe surprize anu asta in aceste meciuri de Champions League. Deja m-am cam plictisit sa vad in accelasi an Barcelona,Bayern sau Real ca ridica trofeu deasupra capului. Uite, as vrea un Man.City in finala sau de ce nu, un PSV sau Atletico.

seriful778
seriful778  •  24 Februarie 2016, 02:49
Postat de botizann pe 23 Februarie 2016, 23:39

Bayern si Juve au jucat de 5 stele... Barcelona de 5 ... Arsenal de 2 ... Chiar nu au Bani de jucatori mai buni decat Coqlein si vis Oxlaide ?

Nustiu daca ai observat indealungu anilor dar eu am urmarit Arsenalul pentru ca este echipa mea favorita din Anglia si vreau sa te anunt ca ei mereu nu sau bazat pe un buget de transferuri imens si transferand jucatori cu nume sau cu experienta. Gresit. Ei mereu sau bazat pe tinerii din propria academie. Din pacate de atatia ani se dovedeste a fi o politica falimentara in cupele europene aceasta treaba. Pentru premier league e buna si pentru celelalte campionate interne, dar mai departe se trage bariera si vine vamesu =)) Oricum, Arsenal dupa parerea mea nu trebuia sa piarda astazi, au jucat mai frumos decat Barcelona dar tripleta de aur Suarez-Neymar-Messi isi spune cuvantu. S-a vazut la primu gol.

seriful778
seriful778  •  24 Februarie 2016, 02:44

Imi pare rau de Arsenal, chiar nu meritau sa piarda, au jucat frumos de tot dar finalizarile jucatorilor londonezi au fost de liga 3 spre a 4. E clar ca Barcelona si-a luat un avant foarte mare pentru calificare si nu am nici cea mai mica urma de indoiala ca nu se vor califica in returul de pe Camp Nou. In celalalt meci, poate cea mai mare supriza din acest tablou de optimi. Juventus fosta finalista Champions League a facut 2-2 cu Bayern Myunchen, o echipa colosala daca ne uitam la ce jucatori are in prima garnitura. Mi-ar place sa mearga mai departe zebrele italiene. Cat despre meciurile de maine, avem meciuri usoare: Atletico ii va bate pe PSV si Man City ii vor surclasa pe cei de la Dinamo Kiev. Inca odata imi pare rau pentru Arsenal pentru ca rezultatu e mincinos, au jucat mai bine dar tripleta Suarez-Neymar-Messi e cea mai buna din lume. Oricum, Arsenal are viitor bun avand in vedere tinerii pe care tot ii promoveaza Wenger.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează