INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 2-1 (2-4 LA GENERAL)

VIDEO+FOTO Real Madrid a pierdut returul cu Atletico, dar merge în finala Ligii Campionilor de la Cardiff

Foto: Reuters +13   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 20:44

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce s-a impus în dublă manșă cu 4-2 în fața celor de la Atletico Madrid.

Trupa lui Zinedine Zidane a pierdut pe terenul lui Atletico, scor 1-2, însă acel 3-0 din tur a ajutat-o să meargă mai departe în finala de la Cardiff împotriva lui Juventus, pe 3 iunie.

Saul a deschis scorul pentru Atletico, în minutul 12, după ce a câștigat un duel aerian cu Cristiano Ronaldo și a trimis mingea cu capul la colțul scurt.

Două minute mai târziu, echipa lui Diego Simeone avea să-i provoace mari bătăi de cap lui Zidane. Varane l-a faultat în careu pe Torres, s-a dictat penalty, iar Griezmann a executat foarte bine lovitura de pedeapsă și a schimbat tabela de marcaj, 2-0.

Visul lui Atletico a fost spulberat cu trei minute înainte de pauză, când Isco a stabilit scorul final, după ce în prealabil Oblak a respins senzațional șutul lui Kroos.

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 2-1 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Saul 12, Griezmann 16 p. / Isco 42

Atletico: Oblak - Gimenez, Godin, Savici, Filipe Luis - Gabi, Saul, Koke, Carrasco - Griezmann, Torres
Rezerve: Moya, Lucas, Thomas, Tiago, Gaitan, Correa, Gameiro
Antrenor: Diego Simeone

Real Madrid: Navas - Danilo, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modrici - Isco, Ronaldo, Benzema
Rezerve: Casilla, Nacho, Kovacici, James, Asensio, Vázquez, Morata
Antrenor: Zinedine Zidane

Arbitru: Cüneyt Çakır (TUR) / Asistenți:  Bahattin Duran (TUR) și Tarik Ongun (TUR) / Rezervă: Mustafa Eyisoy (TUR) / Adiționali: Ali Palabıyık (TUR) și Barış Şimşek (TUR)

 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1045337205597492
Adrian Tabus  •  11 Mai 2017, 08:59
Postat de dinamo_fan pe 11 Mai 2017, 02:57

nu ma mai asteptam de ani de zile sa faca Benzema asa o faza. Ne-a facut sa asteptam dar totusi a facut-o intr-un moment critic intr-o semifinala de UCL...macar a fost la momentul oportun. Realul invinge blestemul UCL si o castiga a 2-a oara la rand !

faza din curtea scolii ? lasa prostiile cand vad atatia destepti care le stiu pe toate.... Si abia jucati mai lasati-ma... Antrenorul zice cine esti nu tu.... Asa ca dute la Zidane si aratai cine esti... :)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2017, 02:57
Postat de mariuss72 pe 10 Mai 2017, 22:33

Benzema si-a rascumparat toata pasa proasta cu faza asta de curtea scolii...incredibil!!!

nu ma mai asteptam de ani de zile sa faca Benzema asa o faza. Ne-a facut sa asteptam dar totusi a facut-o intr-un moment critic intr-o semifinala de UCL...macar a fost la momentul oportun. Realul invinge blestemul UCL si o castiga a 2-a oara la rand !

tandd
tandd  •  10 Mai 2017, 23:17
Postat de randoom_._ pe 10 Mai 2017, 23:08

si ce beneficii iti aduce daca nu ar exista regula aia cu golul din deplasare care valoreaza mai mult? eu nu ma contrazic si nici nu te contrazic. este evident ca regula golului in deplasare trebuie pastrata,dar nu neaparat din motivul expus de tine. de ce ar avea interes echipele mici sa se apere acasa daca nu ar exista regula aia si acuma nu au acelasi motiv cu tot cu regula golului in deplasare?

ptr ca echipa mica are nevoie de supportul publicului mult mia mult decat o echipa mare care vrea si poate sa castige oriunde(asta nu inseamna ca nu conteaza suportul publicului si ptr ei) de aia ii si spune echipa mica sau mare.Te baricadezi in aparare ,renunti la orice intentie ofensiza si joci cu x fundasi de meserie si astepti meciul retur undep oti juca mai deschis,adica poti forta sa marchezi ptr ca ai si suportul publicului,la asta ma refeream

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close