INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID, AZI, 21:45, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

VIDEO + FOTO Ultrașii lui PSG au atacat hotelul Realului » Poliția a oprit haosul de pe străzi

FOTO: Captură video @marca.com +8   FOTO
FOTO: Captură video @marca.com

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 12:27

Ultrașii celor de la PSG au încercat să le facă o noapte albă jucătorilor lui Real Madrid înaintea returului optimii de finală din Liga Campionilor (3-1 pentru spanioli în tur), programat azi, de la ora 21:45. 

Zeci de suporteri francezi s-au deplasat la hotelul în care sunt cazați jucătorii lui Real Madrid. În jurul orei 1:30, poliția pariziană a fost nevoită să intervină de urgență după ce ultrașii au aruncat cu petarde, torțe și fumigene la Hotel du Collectionneur.

Vezi video AICI!

PSG speră să întoarcă înfrângerea din manșa tur, scor 1-3. Unai Emery nu se poate baza pe serviciile lui Neymar, accidentat în meciul cu OM din campionat. Și Zidane are probleme serioase, Modrici și Kroos fiind incerți. 

Returul dintre PSG și Real Madrid se joacă astăzi, de la 21:45, și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV.

3,80
este cota lui PSG la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Real Madrid 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  06 Martie 2018, 14:18

Ce tactici de județeană au ultrașii lui PSG ... leit ca-n categoria "Sate și Cătune" de la noi. Și pun pariu că majoritatea-s ultrași d-ăia întunecați la chip, de prin banlieue ...

kriss11111
kriss11111  •  06 Martie 2018, 14:06

Iar le da Realul 3 boabe ca le-a deranjat somnu :))

iosif_vss
iosif_vss  •  06 Martie 2018, 13:27

Hotelul RIN din Bucuresti nu il ataca nimeni? Sau acolo nu prea se cazeaza des echipe europene?? HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează