INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - FC BARCELONA 3-0

VIDEO Gest nebunesc » De ce a fost amendat președintele celor de la AS Roma după victoria istorică împotriva Barcelonei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 19:29

James Pallotta, 60 de ani, președintele celor de la AS Roma, a primit o amendă de 450 de euro după ce s-a aruncat în fântâna din Piazza del Popolo la finalul victoriei cu Barcelona, scor 3-0, care i-a calificat pe romani în semifinalele Ligii Campionilor.

Autoritățile l-au amendat cu 450 de euro, iar Pallotta și-a recunosc greșeala și a donat impresionanta sumă de 230.000 de euro către primăria din Roma.

"Îi mulțumesc domului primar pentru această amendă de 450 de euro. O meritam. Am fost prea entuziasmat, a fost o noapte magică pentru toți cei fanii Romei. Nu vreau să încurajez oamenii de pe stradă să facă așa ceva. M-am gândit că ar fi un gest frumos să donăm bani pentru restaurarea fântânii", a precizat James Pallotta.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează