INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - BATE 6-0

VIDEO Gol de senzaţie al lui Brahimi în FC Porto - BATE Borisov!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 23:44

FC Porto a deschis scorul în meciul cu BATE Borisov prin Brahimi, în minutul 6. Jucătorul portughezilor l-a învins pe Chernik dintr-un unghi imposibil. FC Porto a deschis scorul pe Dragao după o greşeală a bieloruşilor. Portarul Chernik a încercat să degajeze cu mîna, însă mingea a ajuns la Brahimi, care a pătruns în careu şi l-a învins pe goalkeeperul lui BATE cu un şut la colţul scurt.

FC Porto a învins cu 6-0!

VEZI VIDEO:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blue_man
blue_man  •  18 Septembrie 2014, 00:22

senzatia p0lii mele..cand dreacu o sa va vina mintile in capetele alea seci de jspisti imputiti!???sa va f0ta cainii in dinti,ca eu nu mai am ce cauta pe acest site borat.toata ziua ati afisat numai titluri false.nu este prima data,dar astazi ati exagerat la maxim..fraieri sunt baietii,ca tot intra pe gunoil asta de site..

sicula361
sicula361  •  17 Septembrie 2014, 23:47

In mintea voastra de jurnalisti de 2 lei era unghi imposibil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează