INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - LEVERKUSEN

VIDEO Imprecizie nemțească » Aici ai ratarea sezonului în Liga Campionilor!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 23:20

Partida retur dintre Atletico Madrid și Bayer Leverkusen s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după 4-2 pentru spanioli în tur, însă nemții au ratat una dintre cele mai mari ocazii din acest sezon al Ligii. 

În minutul 68, Julian Brandt a profitat de o neînțelegere între apărătorii lui Atletico și a recuperat balonul la aproximativ 30 de metri de poartă, însă șutul său din interiorul careului a fost respins de Oblak.

VIDEO cu ratarea celor de la Leverkusen

Mingea a ricoșat la Volland, care l-a luat și el la țintă în două rânduri pe goalkeeperul madrilenilor, iar reluarea lui Chicharito la colțul lung a trecut puțin pe lângă bara porții.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Martie 2017, 00:38

senational Oblak. clar pese Courtois.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează