INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - SEVILLA 2-2

VIDEO Incredibila explicație a antrenorului Sevillei după 2-2 cu Liverpool: "Am făcut-o pentru a-mi răscumpăra greșeala față de adversari"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2017 10:03

Eduardo Berizzo, antrenorul Sevillei, a fost eliminat în repriza a doua a meciului cu Liverpool, 2-2, după ce a aruncat mingea, întârziind repunerea de la margine a "cormoranilor". Fusese deja avertizat de arbitru.

Nu doar jucătorii trag de timp. Și antrenorii au trucurile lor, iar Eduardo Berizzo, argentinianul de pe banca Sevillei, este unul dintre ei. 

Miercuri, în prima repriză, andaluzii conduceau cu 1-0 pe Anfield și gazdele puteau porni un contraatac după un aut de margine. Dar Berizzo, în loc să le returneze mingea "cormoranilor", a aruncat-o. Acțiunea s-a stins. "Eram în avantaj și primul meu gând a fost să blochez acea contră a lui Liverpool. Am greșit", a explicat tehnicianul la sfârșit. A fost avertizat de arbitrul Makkelie. Totuși, a repetat gestul, însă într-un moment neașteptat.

Vezi aici video cu rezumatul meciului

"Nu eu l-am trimis în tribună!"

După pauză, când Liverpool avea 2-1, Joe Gomez se grăbea să reia jocul de la tușă. Berizzo a îndepărtat din nou balonul, spre furia fanilor și a lui Jürgen Klopp, care au protestat vehement. A fost dat afară de "centralul" olandez și l-a acuzat pe managerul "cormoranilor" de eliminare, la fel ca întreaga bancă spaniolă. După meci, Klopp s-a îndreptat nervos spre iberici, cerând explicații: "De ce ați urlat la mine? Ce-am făcut? Nu eu l-am trimis în tribună!". 

La conferință, Berizzo i-a uluit pe jurnaliști. Cum a motivat? "Eram conduși și alergam după egalare, dar am decis să arunc mingea pentru a-mi răscumpăra greșeala față de echipa adversă". Nu l-a crezut nimeni. 

"N-am avut nicio problemă cu antrenorul Sevillei și nu cred că am influențat arbitrul. Nu am cerut eliminarea lui. Cei din stafful spaniol m-au făcut pe mine responsabil. Nu prea mă iubesc" Jürgen Klopp, manager Liverpool

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close