INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPANIA

VIDEO Isco a explodat pe rețelele de socializare: "Ce rușine!" » Video-ul care l-a scos din minți pe jucătorul lui Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 19:00

Isco Alarcon, 25 de ani, a fost deranjat de atitudinea presei spaniole după calificarea campioanei Europei, Real Madrid, în fața lui Juventus, obținută in extremis 3-0 în tur, 1-3 în retur.

Mijlocașul spaniol a postat un video pe contul său de Twitter din care reiese că jurnalistul Juanma Castano, de la postul de radio Cope, a tratat diametral opus performanțele obținute de Real Madrid și FC Barcelona, și a scris: "O singură meserie, două unități de măsură, ce rușine!".

În comentariul de la meciul Real Madrid - Juventus 1-3, acesta este auzit cum deplânge situația italienilor: "Acest meci este un miracol pentru fanii lui Real Madrid, dar o hoție pentru restul lumii". La polul opus, Castano a lăudat revenirea spectaculoasă a Barcelonei cu PSG, din sezonul trecut. Am intrat în istoria fotbalului, o partidă de neuitat, Barca se califică incredibil".

La tweetul său a răspuns și fostul jucător al madrilenilor Alvaro Arbeloa: "Dragă Isco, nimic nou sub soare. Jos măștile! Hala Madrid și atât".

  • Real Madrid joacă în semifinalele Ligii Campionilor cu Bayern Munchen pe 25 aprilie / 1 mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
895810720478740
Adrian Suciu  •  14 Aprilie 2018, 00:53

Pai ce se compara remontada Barcelonei cu PSG, cu calificarea Realului? Ce mare performanta? Ca a transformat Ronaldo un penalty inventat? Lasa ca au picat cu Bayern acuma, razgaiatii Europei! Fuera Madrid!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează