INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  APOEL - TOTTENHAM 0-3

VIDEO Kane, al 6-lea hat-trick în 2017 » ”E un asasin!". Cifre incredibile pentru golgeterul Ligii

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 12:23

Harry Kane a marcat toate cele trei goluri în meciul cu APOEL, 3-0. Atacantul are 5 goluri în 162 de minute de Ligă, având 11 reușite la Tottenham și ”națională” în septembrie. ”Vreau să câștig Premier și Champions”, anunță golgeterul de 24 de ani.

Harry Kane chiar e un hitman, un vânător de goluri, care are control absolut asupra careului. Când el e acolo, pericolul e iminent!

La 24 de ani, englezul are toate calitățile pentru un supergolgeter: picior drept excelent, picior stâng bun, joc aerian solid, e tehnic, puternic, inteligent, simte poarta, intuiește derularea fazei și se plasează perfect pentru finalizare. Nu-ți dorești alt vârf în suprafața de pedeapsă.

Marți a reuşit încă un hat-trick (6 șuturi). Stâng, drept, cap! El e atacantul complet. Are 6 "triple" numai în 2017, 9 în total la Tottenham. Încă 6 și îl ajunge pe recordmanul Jimmy Greaves (15). Este cel mai prolific jucător din Premier League în ultimele două sezoane şi e actualul golgeter al Ligii Campionilor, cu 5 reușite în 162 de minute!

Vezi AICI video cu golurile marcate de Kane

"E un asasin", îl descrie managerul Pochettino, dar Harry nu vrea cuvinte, ci trofee: "Îmi doresc să câștig Premier și Champions!".

34 de goluria marcat Harry Kane în 30 de meciuri jucate în 2017

11 goluri a marcat Kane numai în septembrie la club și "națională"

2 goluriminimum a înscris Kane în 7 din ultimele 13 partide cu Spurs și Anglia

"Opinia mea despre Kane nu se schimbă după un hat-trick. Are calități incredibile în fața porții. Are ceva în plus față de mulți alți golgeteri. E un asasin"Mauricio Pochettino, manager Tottenham

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  27 Septembrie 2017, 14:56

Urmeaza dubla cu Real, acolo ii vom vedea valoarea..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează