INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SUPEREXECUȚIE

VIDEO Lampard, uimit și el de golul serii în Liga Campionilor: "A fost sublim"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2017 10:47

Edin Dzeko, bosniacul ce nu marcase în 7 meciuri jucate contra londonezilor, a semnat marți doppietta, în Chelsea - AS Roma 3-3. Reușita de cinetecă de 2-2, voleu letal cu stângul, l-a uimit și pe Lampard: "Edin a înscris un gol sublim".

"Cu cât îmbătrânesc, cu atât sunt mai bun. Altfel, cine-ar fi pariat că, după primul sezon făcut la Roma, aș fi rămas până acum?". Edin Džeko a transpus vorbele în artă fotbalistică pe "Stamford Bridge", întorcând jocul cu Chelsea de la 1-2 la 3-2 în numai 6 minute.

Golul egalizator a fost bijuteria pe care italienii de la Gazzetta dello Sport au comparat-o cu execuția lui Van Basten din 1988, în poarta lui Dasaev, din finala CE cu Rusia.

Rezumatul VIDEO al meciului!

"E un atacant fantastic"

Fazio l-a lansat ideal din cercul de la centrul terenului, însă timingul perfect și finalizarea impecabilă, voleu-dinamită cu stângul sub bară din 10 metri, de lângă Christensen, au impresionat lumea.

"Edin e un atacant fantastic", l-a lăudat Eden Hazard, care avea să egaleze la trei, după a doua reușită de clasă a bosniacului, cu capul. Și Frank Lampard, fostul celebru mijlocaș al londonezilor, îl aplaudă: "Džeko a dat un gol sublim!".

I-au trebuit 10 meciuri contra lui Chelsea (două le-a stat pe bancă) să puncteze, iar marți a făcut doppietta. 

59 de goluri a înscris Džeko în 100 de meciuri pentru Roma în toate competițiile. Chelsea e a 90-a victimă a bosniacului

10 goluri are Edin în acest sezon la echipa giallorossa, dintre care 3 reușite în 269 de minute în actuala Ligă

"A fost o senzație frumoasă, și pentru că nu mai marcasem niciodată cu Chelsea. Fotbalul italian m-a făcut să fiu mult mai valoros"
Edin Džeko, atacant AS Roma

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează