INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA 4-0

VIDEO Luis Enrique și-a vărsat nervii pe un ziarist după rușinea cu PSG » "A fost un dezastru"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 08:52

PSG a învins-o categoric pe Barcelona, 4-0, în turul optimilor UEFA Champions League, după un meci pe care francezii l-au dominat de la început.

După meci, Luis Enrique a fost extrem de nervos și s-a certat cu un jurnalist. Deranjat de întrebările puse de un reporter spaniol, antrenorul Barcelonei a întrerupt interviul și s-a luat de jurnalist.

"Eu sunt responsabil de acestă înfrângere. Accept asta. Dar aș vrea să fiu tratat frumos și când pierd și când câștig", i-a spus Luis Enrique jurnalistului.

 

Înainte de acest incident, Enrique a analizat meciul și a spus că echipa sa a jucat dezastruos.

"A fost un dezastru. Este doar responsabilitatea mea. Nu îmi pierd speranța. PSG a jucat foarte bine, a atacat bine și a câștigat majoritatea duelurilor. Rezultatul reflectă ce s-a întâmplat la club.

Încă de la început, PSG a făcut presing și a fost mai bună când a avut mingea. A fost clar mai bună", a spus Enrique potrivit Mundo Deportivo.

Vezi AICI video

Poate Barcelona să se califice mai departe?

DA
NU

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  15 Februarie 2017, 13:19

Ciudat de usturatoare infrangere. Cred ca Luis Enrique isi cam termina mandatul in vara. Ce nu inteleg este faptul ca aseara n-a fost Barca pe teren. Si totusi in program era trecut PSG vs FC Barcelona...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  15 Februarie 2017, 13:06

problema nu e ca Barsa a pierdut meciul si s-ar putea si calificarea ,ci starea de spirit a ziaristilor de la Digi ,ca astia sunt vaccinati cu virusul FCSB si Barsa ,restu nu mai conteaza ,ba mai mult ,numarau nr. de spectatori la meciul disputat la peste 200 de km de casa ,a celor doua echipe ce jucau la Cluj,dar au uitat sa numere spectatorii de la FCSB cu Chiajna ce sa jucat in Sufrageria Bucurestiului.Cine ziceau ca astia de pe sticla sunt formatori de opinie ,parca ala cu mustata de-si zice Lugojan ,Timisorean care ar pune un porc de Craciun la bataie daca ar pica Poli.Timisoara dindivizie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează